Home » LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne tirsdagen 19. oktober

LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne tirsdagen 19. oktober

by Thure Lindhardt
Ingenting går bra på Nîmes Olympique (Foto Anthony Maurin).

Som hver dag fra mandag til fredag, oppdag det viktigste av Gards sportsnyheter med bare noen få opplysninger.

Olympiske Nmes

En profesjonell spiller i varetekt. Dette er informasjonen fra Gard mål En profesjonell fotballspiller under kontrakt med Nmes Olympique ble arrestert i morges og har sittet i varetekt på Nîmes politistasjon siden i går ettermiddag. Mannen ble arrestert på grunn av angivelig «tiltak til prostitusjon av mindreårige», angivelig å ha funnet sted i Nîmes den helgen. Disse unge kvinnene – tenåringer på 17 år – ville ha hatt kollektive forhandlinger med denne spilleren og deretter stjålet kjøretøyet hans for å selge i Pissevin-distriktet. Når de blir spurt om spillerens klage, er de gjenstand for saksbehandling. Nîmes Olympique-proffen må forklare sitt påståtte forhold til mindreårige prostituerte. Statsadvokaten i Nîmes skal i dag avgjøre om politiets varetekt skal forlenges eller utsettes. På grunn av denne varetekten deltok ikke fotballspilleren i Crocos 2-0-nederlag mot Ajaccio.

Martinez skadet, antatt nederlag. Ingenting går til NEI! I tillegg til ekstrasport-affæren nevnt ovenfor, er de sportslige resultatene etter gårsdagens nederlag mot Ajaccio (2-0) bekymringsfulle. Gardois er på en serie på syv kamper uten seier og ligger på 13. plass i Ligue 2, tre poeng bak sperren Bastia. Hvis Cubas, Koné og Doucouré kan reise til Guingamp lørdag klokken 19 (13. dag) etter å ha servert blokkeringskampen, mistet Pascal Plancque kapteinen sin til korsikanerne i går kveld. Pablo Martinez måtte forlate setet ved spilletid, ansiktet lukket, leggen påvirket og offer for et uhell som ville ta ham av banen i flere uker. «Vi mistet ham i et par kamper. Vanligvis, shit, han flyr alltid i skvadronen.», reagerte Nîmes-treneren i etterkantkonferansen. Et slag, selv om midtforsvareren overlevde spillet sitt som hele laget i møte med ACA. Til tross for en bandasje rundt foten mens han haltet, hindret dette ham ikke i å hilse på fansen som Guessoum, Paquiez eller til og med Dias på slutten av spillet, i motsetning til noen spillere som ikke ønsket å komme ut av skapet og fansen. klapp i hånden. For å ta på seg bretonerne kunne Fomba returnere til gruppen.

USAM Nimes Gard

Alle på broen. Med start fra Nîmes på søndag er USAM Nîmes Gard i kveld 1400 km i luftlinje fra Nîmes på Bitola-siden i Nord-Makedonia for å starte gruppespillet i EHF European League. Kl. 20.45 møter Nîmes Eurofarm Pelister i Boro Čurlevski-hallen, som har vunnet sitt lokale mesterskap seks ganger. Den gode nyheten for Franck Maurice er returen til Minel, Hesham og Dupuy klare til å spille. Tre spillere som manglet fra nederlaget i Aix (28:27) sist torsdag. Gallego, Tesio, Salou og Nyateu er fortsatt savnet. Usamistisk side, stemningen er god. Kaptein Julien Rerichon feiret sin 33-årsdag i går. Ved denne anledningen ga lagkameraten Mohammad Sanad ham en bursdagskake og en kremkake i ansiktet (se video over). En rettferdig belønning til gruppens viktigste joker og en respektert usamistisk tradisjon for å feire bursdager.

Nîmes-gruppen: Desbonnet, Paul; Poyet, Derisbourg, Rerichon, Jakobsen, Dupuy, Hesham, Gibernon, Guigou, M. Salou, Tobie, Acquevillo, Joblon, Minel, Sanad. Spillet sendes på Eurosport Player.

Jean-Jacques Acquevillo ble kalt igjen i blues (bilde USAM)

Desbonnet og Acquevillo i bluesen. I ettermiddag avduket Frankrikes lagtrener Guillaume Gille listen over 23 spillere som er valgt ut til å spille den første fasen av 2021-2022 Golden League fra 4. til 7. november i Norge. En gruppe der vi finner to Nîmes, keeper Rémi Desbonnet og venstreback Jean-Jacques Acquevillo, som blir valgt ut fra 1. november i Maison du Handball før de drar til Norge. Blues møter Danmark 6. november og vertslandet dagen etter. En tropp som ikke lenger inkluderer Michaël Guigou, som trakk seg internasjonalt i sommer etter å ha vunnet en tredje gullmedalje ved OL i Tokyo.

You may also like

Leave a Comment