Home » LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for tirsdag 31. august

LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for tirsdag 31. august

by Thure Lindhardt
Med tre kamper å velge mellom, den siste var å gå glipp av mesterskapskampen mot Grenoble 10. september (Foto Anthony Maurin).

Oppdag Gards sportsnyheter hver dag i noen få opplysninger.

Olympiske Nmes

Valg av tre Nîmes. I løpet av denne internasjonale pausen forlot tre Nîmes valget sitt for å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i 2022 i Qatar. Norge-keeper Per Kristian Bratveit møter Nederland, Latvia lørdag og Gibraltar neste tirsdag. Andrés Cubas’ Paraguay vil på sin side reise til Ecuador på torsdag før de ønsker Colombia (6. september) og Venezuela (10) velkommen. Vel vitende om at Nîmes vil gjenoppta mesterskapet 11. september med en tur til Grenoble og utvilsomt må klare seg uten sin midtbanespiller, som ikke kommer tilbake i tide. Naomichi Ueda har også blitt med på sitt japanske lag. Japan ønsker Oman velkommen på torsdag før de drar til Kina på tirsdag. Tre spillere som publikum ikke vil kunne se i morgen tidlig (9.00) under den planlagte treningsøkten i Bastide (fans vil bli ønsket velkommen fra kl. 08.30 med gyldig helsepass, med unntak av mindreårige).

Ingen avgang til Ferhat? En treningsøkt der supporterne utvilsomt bør se Zinedine Ferhat, som alltid pleier å fortsette karrieren med Crocos noen timer før slutten av overgangsvinduet. Strasbourg bestemte seg for å forlate denne filen og ønsket ikke å tilpasse seg beløpet som ble bedt om av Nîmes Olympique, som er rundt 4 millioner euro. Og Lille kom ikke med noen nye tilbud. De nevnte klubbene i utlandet har aldri sendt konkrete forslag. «Zinou» ble derfor, med mindre det ble en snuoperasjon i siste liten på kvelden. Fristen for overgangsmarkedet er midnatt i dag. Eventyret bør fortsatt skrives i rødt for Sidy Sarr og Moussa Koné også. Merk at Dunkirk (L2) nettopp har formalisert ankomsten til Marco Majouga. Den ikke-profesjonelle spilte syv ganger i Ligue 1 med NO under ledelse av Jérôme Arpinon. Ikke en del av Pascal Plancques planer, han trente ikke engang med førstelaget, den 20 år gamle innfødte fra Toulouse har funnet en base i nord.

N3

Beaucaire starter sterkt. Denne helgen var det tid for gjenopptakelse av N3-mesterskapet, den femte etappen i fransk fotball, med fire Gard-klubber i den oksitanske høna denne sesongen. Og den første dagen var det bare Stade Beaucairois 30 som vant de tre poengene. På Narbonne-banen viste Sofyan Carlettas menn realisme, og vant 2-1 på to minutter takket være en dobbel fra Daoudi og takket være keeper Yattaras redninger. Nok til å feire den første suksessen i garderoben (se ovenfor). For reservatet til Nîmes og Alès, som ønsker å oppgradere til N2, endte denne første ekskursjonen med nederlag. Yannick Dumas sine spillere tapte 2-0 på Castanets felt og Cevennes tapte 2-1 hjemme mot Rodez sine reserver, til tross for at de generelt hadde dominert den kampen. Til slutt scoret Aigues-Mortes et poeng mot Muret (0-0) fra R1 i en veldig lite animert kamp på hjemmebane. Med den numeriske overlegenheten i andre tredjedel kunne Saliniers håpet på mer. Sistnevnte drar til Fabrègues på lørdag, Alès til Muret, Nîmes til Agde og Beaucaire til Toulouse 2.

tennis

Ingen US Open for Bonzi. Den anduciske tennisspilleren vil ikke delta i den endelige trekningen av årets siste Grand Slam-turnering. Det skal sies at Benjamin Bonzi var uheldig. Inntredenen hans på topp 100, som burde gitt ham en nøkkel til US Open, kom litt for sent, noen dager etter «cut», nøkkeldatoen som avgjør kvalifiseringen. Som den best plasserte spilleren i kvalifiseringstabellen, håpet Benjamin Bonzi på et nederlag til slutten for å unngå disse ekstra kampene. Dessverre kom den til kanadieren Milos Raonic tre dager for sent og vil til slutt føre til draften til spilleren som rangerer høyest blant taperne i den tredje kvalifiseringsrunden. En runde der Benjamin Bonzi ikke vil delta, da han tapte mot amerikaneren Aleksandar Kovacevic (6/3 6/4) etter vellykket deltagelse i andre runde. Hvis den ikke vil…

svømme

Romain Neboit, Maxence Combe, Hugo Combe og Titouan Buiguès strålte denne helgen (Foto: Thierry Allard / Objectif Gard)

Tre pallplasser til Bagnolais-svømmerne. Forrige uke introduserte vi deg for fire unge svømmere fra SOBM, Bagnols svømmeklubb, som har kvalifisert seg til de nasjonale stevnene som fant sted i Laval (Mayenne) den helgen. Høsten var god på Critérium national med tre pallplasser og fire fjerdeplasser. Hugo Combe tar andreplass over 50m bryst og fjerdeplass over 100m bryst, Romain Neboit en tredjeplass over 200m fri, Maxence Combe en andreplass over 400m fri og fjerdeplass over 50m bryst og Titouan Buiguès blir to ganger fjerde, over 100m butterfly og 200m butterfly. medley. På den franske regioncupen tok Occitania-laget, som inkluderte Bagnolais Hugo Combe og Titouan Buiguès, en hederlig fjerdeplass. Så mange lovende resultater for det neste året når Bagnols svømmebasseng og SOBM vil være vertskap for disse to konkurransene.

You may also like

Leave a Comment