Home » Lahm sammenlignet Lewandowski og Haaland. «Bare FC Bayern hjelper nordmannen» Pika ingen

Lahm sammenlignet Lewandowski og Haaland. «Bare FC Bayern hjelper nordmannen» Pika ingen

by Erlend Loe

Robert Lewandowski, spissen for det polske landslaget og FC Bayern München, og Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund) er de desidert to beste angriperne i Bundesliga. Media fortsetter å rapportere om interessen for dem fra de beste europeiske klubbene. Lewandowski er oftest forbundet med en flytting til Barcelona, ​​mens Haaland til Manchester City.

se videoen
Rostkowski: Fotball er lei. Hele stadion ble sett, bare ikke av dommeren

«Fabiański så skjelven ut.» Engelskmennene møter den polske keeperen

Lewandowski er fortsatt foran Haaland

Polakken har scoret 32 ​​mål denne sesongen, Haaland fjorten færre. Det var imidlertid Lewandowski som spilte betydelig flere kamper i denne konkurransen denne sesongen (30 mot 20 motstandere) da nordmannen tapte hele ti kamper på grunn av skade. Philipp Lahm, tidligere legendariske Tyskland og Bayern München, sammenlignet de to spissene. Ifølge ham er Robert Lewandowski den bedre spissen.

– Begge er alltid sultne på mål. Haaland er litt mer dynamisk og Robert gjør det veldig bra Spill kropp, har et fantastisk skudd, venstre og høyre ben og hode. Litt før Haaland. Robert har spilt bra i over ti år, scoret mange mål i Bundesliga og vunnet årets spiller i FIFA. Og Haaland må først bevise seg i ti år at han kan spille på dette nivået – innrømmer Lahm i et intervju med «Super Express».

Ifølge Lahm bør Haaland bli i Bundesligaen og bytte til Bayern München.

– Robert sammenlignes med Karim Benzema eller Cristiano Ronaldo som fortsatt spiller på høyeste nivå. Haaland må bekrefte merket sitt først. Jeg tror at det kan utvikle seg videre i Dortmund. Men han kan gå neste steg opp i Bundesliga, som Robert Lewandowski i Dortmund. Og dette trekket er bare Bayern – la Lahm til.

Hva tenker han om den mulige overgangen til Lewandowski til FC Barcelona? – Jeg vet ikke hva som vil skje, men Bayern og Robert Lewandowski er veldig kompatible. Polakken har alltid vært en ekstremt viktig figur i denne klubben og er det fortsatt – sier Lahm.

I løpet av de siste dagene forsikret Herbert Hainer, president i FC Bayern München, i et intervju med «Bild» at samtaler med Lewandowski om en ny kontrakt var startet. – Det var et intervju med Lewandowski. Så vidt jeg vet, var en ny planlagt, innrømmet Hainer.

Ny keeper på det polske landslaget?  Michniewicz på stien.  I NYCNy keeper på det polske landslaget? Michniewicz på stien. I NYC

FC Bayern München leder Bundesligaen etter 30 kamper. Han er opptil ni poeng foran toer Borussia Dortmund. I neste runde, 23. april, møtes de to lagene i München.

You may also like

Leave a Comment