Home » Latvia får to flertall og slår Norge overbevisende – Hockey – Sportaccentrs.com

Latvia får to flertall og slår Norge overbevisende – Hockey – Sportaccentrs.com

by Gabriel Scott

# Latvia scoret det første målet i det 76. sekundet da Oskars Batņa gjenerobret pucken i motstanderfeltet og fant en helt tom hylle foran mål – for den 20 år gamle spissen var det det første målet på landslaget.

# Ikke å telle den tredje målvakten Linards Lipskis fra «Mogo» / LSPA og spillerne i Riga «Dinamo»-systemet, var Polcs den eneste representanten for det latviske mesterskapet på isen. Det var også Polch som ble kåret til ligaens beste spiller i oktober.

# Det latviske landslaget kom seg på isen og scoret de to andre målene med flertall. Denisam Smirnovam på Geneve-Servette var nær ved å ha økt ledelsen i det 15. minutt, men skuddet hans fra venstre havnet i tverrliggeren. Smirnov (1 + 1) og Patrick Ozols (0 + 2) scoret begge stort sett poeng.

# De beste spillerne var den latviske spissen Deniss Smirnovs og den norske forsvarsspilleren Andreas Klavesta. Tørr kamp for Jānis Kalniņš ved målet til det latviske landslaget.

# Latvia møter vertskapet Danmark i morgen. Denne kampen starter også klokken 20.00 latvisk tid, men vil tilbringes i Vojens, ikke Esbjerg, hvor Danmark møter Norge på lørdag.

Latvia – Norge 3: 0 (2: 0, 0: 0, 1: 0)
Porter: 1:16 hylle 1-0, 14:18 Smirnov (Ni. Sower, eik, mer) 2-0, 45:47 Krastenbergs (eik, Smirnov, mer) 3-0.
Metieni: 24:14.
Setningsminutter: 2: 6.
keeper: Jānis Kalniņš – Lāšs Voldens.

Sammensetning av det latviske landslaget mot Norge

You may also like

Leave a Comment