Home » Latvisk hockeylags tørre seier over Norge – offisiell nettside til Hockey Club Dinamo Rīga

by Gabriel Scott

Det latviske landslaget ledet av Harijs Vītoliņš vant det norske landslaget 3-0 (2-0, 0-0, 1-0) i Esbjerg (Danmark) torsdag.

Allerede i det andre minuttet scoret Rūdolfs Polcs foran målet, som det var det første målet for i rekkene til det latviske landslaget. I det 15. minutt av første periode spilte Deniss Smirnovs seg foran mål med flertall, og etter en vellykket retur krysset pucken den norske mållinjen – 2:0.

Gjestene fortsatte å presse på for utligningen da Renārs Krastenbergs brøt seg gjennom midten etter 45 minutter og var alene med keeper.

To assists i denne kampen til vår DINAMO RIGA-forsvarer Patrik Ozola.

Keeper Jānis Kalniņš reddet alle motstanderens skudd i kampen mot Norge og fikk en «tørr» kamp.

Ti spillere fra DINAMO RIGA spiller i rekkene av det latviske landslaget i denne turneringen!

Fredag ​​kjemper det latviske landslaget med det danske laget. Denne kampen starter også kl 20:00 og vil bli sendt direkte på LTV7.

Latvia 3-0 Norge (2-0, 0-0, 1-0)
Mål: 1:16 Polt (Batna) 1:0, 14:18 Smirnov (Ni. Sower, Eiche, mer) 2:0, 45:47 Krastenbergs (Oak, Smirnov, mer) 3:0.
Kast: 24:14.
Straffeminutter: 2:6.
Målvakt: Jānis Kalniņš – Lāšs Voldens.