Home » Lech Poznań har et problem med Górnik Zabrze før kampen. En annen spiller forlater troppen

Lech Poznań har et problem med Górnik Zabrze før kampen. En annen spiller forlater troppen

by Erlend Loe

Lech Poznańs problemer formerer seg før han møter Górnik Zabrze. Nika Kwekweskiri slår seg sammen med Radosław Murawski, som er suspendert på grunn av kortspill, og Joel Perreira, som sliter med en skulderskade. Georgieren pådro seg en beinskade under en av de siste treningsøktene. Det er ikke den eneste dårlige nyheten for den sentrale midtbanespilleren fra Kolejorz.

Det meldte klubben fra Bulgaria torsdag ettermiddag Skade på Niki Kwekweskiri. Georgieren har flere sting i beinet og vi får ikke se ham i lørdagens kamp mot Górnik Zabrze i 7. runde av Football League. Som vi leser på den offisielle nettsiden til klubben «Kwekwe», vil han være klar til å spille for landslagstreningsleirer først etter pause.

Se også: Hva venter Lech Poznań-treneren? Det er mye å forbedre

Det betyr også at spilleren Han vil ikke delta på lagets kommende kamper, som han ble utnevnt til av den franske treneren Willie Sagnol mandag. Landslaget hans skal spille kamper mot Spania (8. september) og Norge (12. september) som en del av EM 2024-kvalifiseringen.

Kolejorz midtbanespillers skade er stort sett dårlige nyheter for Lech Poznań-trener John van den Brom. Kwekweskiri, under Fravær av Radoslaw Murawski, som tok pause på grunn av det røde kortet han så i møtet med Zagłębie Lubin, var hans naturlige erstatter. Nå har nederlenderen enda mindre handlingsrom i duellen med Zabrze når det gjelder å okkupere midtbanen. I tillegg trener for Poznań-laget han vil ikke kunne bruke Joel Pereira (en skulderskade satte ham ut av spill i 8 uker). Det er heller ikke kjent hvordan situasjonen er helsen til Barry Douglas.

Lech Ali Gholizadehs nye signering er ennå ikke tilgjengeligsom er i treningsrytmen, men opptredenen hans i neste kamp er ganske urealistisk.

Kampen mellom Lech Poznań og Górnik Zabrze finner sted lørdag 2. september klokken 20.00 på Enea Stadion. Møtet vil bli kringkastet på Canal+ Sport og radiodekning vil bli levert av Radio Poznań.

«/>

Legionen tar igjen Lech! Her er de mest verdifulle racketene i PKO…

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment