Home » Lech Poznań nærmer seg varme dager. Hva kan du forvente av dem [wideo]

Lech Poznań nærmer seg varme dager. Hva kan du forvente av dem [wideo]

by Gunnar Garfors

Allerede i dag har Lech muligheten til å utligne nederlagene i PKO BP Ekstraklasa-tabellen til tabelllederen Raków Częstochowa, som i går i Mielec ikke scoret et mål verdig dommerens anerkjennelse og dermed kun fikk med seg ett poeng.

Dessverre for Kolejorz kan dagens møtevert Wisła Plock ha en lignende plan. Tapet deres til medaljeplassen er relativt lite, så å vinne full pott i dag og gjenta en slik bragd i den forfalte kampen mot et annet Poznań-lag kan bety at drivstoffgigantens lag snart kan være på pallen på Ekstraklasa-tabellen.

Men før spillerne løper inn på banen, la oss analysere hvordan Lechici forbereder seg til vårens viktigste begivenheter. Siden fjorårets ferie har de dyktig kombinert konkurransen i sin egen bakgård, hvor de forsvarer mesterskapstittelen, med kampen om ære på den europeiske scenen. Før Conference League-kollisjonen med den norske sensasjonen Bodo/Glimt konsulterte vi kilden i Głos Wielkopolskis redaksjon.

Redaktør Maciej Lehmann avslørte mange interessante fenomener i vår siste utgave av fotballmagasinet Gol24 og analyserte sammen med redaktør Adam Godlewski sammensetningen og konseptene bak dem i lys av trener Joseph Anthonius van den Broms retningslinjer. Og det var mye å analysere innenfor rammen av prøvebanen før avreise til Skandinavia, den nederlandske treneren valgte mange ikke så delikate endringer enn seriøse rotasjoner.

Den slags verdier er aldri fraværende i magasinet vårt, hvis premiereepisode du alltid kan forvente å se på tirsdagskvelder. Det er verdt å ta en titt på neste utgave av Gola24 for å se hvilke overraskelser som finnes i Valentinsdag-programmet. Værsågod!

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment