Home » Lech Poznans rival styrker seg foran sesongen. Bodo/Glimt skaffer seg en flerfoldig representant fra Norge som var nær slutten av karrieren

Lech Poznans rival styrker seg foran sesongen. Bodo/Glimt skaffer seg en flerfoldig representant fra Norge som var nær slutten av karrieren

by Peter Østbye

Lech Poznań-spillere er fortsatt på ferie mens deres fremtidige Conference League-rivaler styrker seg foran sesongen. Bodo/Glimt er i ferd med å signere flere norske internasjonale Omar Elabdelloui.

Ifølge TV 2 er Omar Elabdellaoui under medisinsk behandling og vil snart signere kontrakt med de to ganger norgesmesterne. Nettavisen og Avisa Nordland meldte begge torsdag at landslagsbacken er i samtaler med laget.

30-åringen har vært uten klubb lenge. Hans siste arbeidsgiver var tyrkiske Galatasaray. Han har også spilt for Olympiacos, Hull City, Feyenoord og Manchester City ungdomslag tidligere.

Les også: Football Eagles: Michał Skóraś den beste i november. Han ble fulgt av to spissspillere fra Lech Poznań

Han har også 49 opptredener for de nasjonale fargene i Norge, hvor han også var kaptein. Karrieren hans endte i en ulykke på nyttårsaften 2020. I Tyrkia ble Elabdellaoui truffet i ansiktet av fyrverkeri og gjennomgikk ikke mindre enn 11 øyeoperasjoner. Synet ble reddet, men den dag i dag bærer han fortsatt signaturbrillene som ble brukt av den nederlandske spilleren Edgar Davids gjennom hele karrieren.

Han kom tilbake til landslagets fulle tropp i september samme år, men dukket ikke opp i noen Nations League-kamper.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment