Home » Legenden om Korona vender tilbake til klubben. Kommer klassikerne fra Koroni-garderoben også tilbake? – CKsport.pl

Legenden om Korona vender tilbake til klubben. Kommer klassikerne fra Koroni-garderoben også tilbake? – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Stor overgang fra Korona Kielce. Michał Siejak, en levende legende innen gul-røde filmproduksjoner, vender tilbake for å jobbe i klubben.

Den populære «Siejo», eller Michał Siejak, vender tilbake til sitt arbeid i Korona Kielce etter 4 år. Koordinatoren for videoinnhold vil være skaperen av kanalen på YouTube-plattformen KoronaTV, noe som gjør den til den mest populære klubb-tv i Polen på et tidspunkt.

Dette er imidlertid ikke et heltidsforhold, men et samarbeid som har ett hovedmål – utvikling og velvære til Korona Kielce.

Til syvende og sist kan slike løsninger også føre til retur av legendarisk innhold sentrert rundt Goldbloods. Interessenten avslørte via sine sosiale medier at det kun var formaliteter som skulle gjennomføres for en mulig retur av filmer under «KoronaTV»-banneret.

fotoarkiv

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment