Home » Lenovo Legion 5 – Gode spillbærbare datamaskiner til en attraktiv pris | Esports hus

Lenovo Legion 5 – Gode spillbærbare datamaskiner til en attraktiv pris | Esports hus

by Thure Lindhardt

Legion 5i er i utgangspunktet en Legion Y540. Bokstaven «i» i Legion 5i sitt navn refererer til Intel-prosessoren som fulgte med den, men datamaskinen kan selges med andre prosessorer, for eksempel AMD Ryzen 5- eller 7000-prosessorer.

Lenovo har endret det meste med det nyeste produktet. Legion 5i inkluderer 10. generasjons Inter Core i5- og i7-H-serieprosessorer, og alle konfigurasjoner har Nvidia-grafikkort.

Legion 5-datamaskiner starter på litt over € 1100. Det revolusjonerende ADM 7 nm Zen 2 kjernesystemet tilbyr den unike muligheten til å øke hastigheten og ytelsen selv med multifunksjonelle oppgaver og for å sikre jevn håndtering av tunge arbeidsbelastninger.

Legion 5i har også en 1080p IPS-skjerm som oppdateres ved 124 Hz. Så hvis du er ute etter å spille spill som krever 60 FPS, er dette definitivt verdt å vurdere.

Lenovo Legion 5 datamaskiner

Den nye versjonen har også endret pekeplaten litt ettersom Lenovo fjernet knappene fra den. Dette øker automatisk amplituden til markørbevegelsen.

I tillegg til at tastaturet ser ekstremt pent ut i nesten alle versjoner, skal Legion 5i også fungere utmerket for mange applikasjoner samtidig og levere et solid bilde med 60 FPS-spill. I tillegg har datamaskinen et kjølesystem som sprer varmen via en to-kanals mekanisme laget av 67 polymerbelagte flytende krystaller.

En av de større ulempene er at datamaskinen ikke har en SD-kortleser eller Thunderbolt-tilkobling. Kameraet i datamaskinen din kan også være av bedre kvalitet, men for prisen er Legion 5i fortsatt en svært attraktiv bærbar datamaskin for spilling.

Du kan finne din Lenovo Legion 5-datamaskin ved å klikke på den denne lenken.

You may also like

Leave a Comment