Home » Leo Messi har helseproblemer. Han vil gå glipp av PSGs kamp mot Lorient. Hva med verdenscupprestasjonene? – League 1 – Fotball

Leo Messi har helseproblemer. Han vil gå glipp av PSGs kamp mot Lorient. Hva med verdenscupprestasjonene? – League 1 – Fotball

by Gunnar Garfors

35-åringen har vært i toppform siden sesongstart. Han har allerede notert 12 mål og 14 assists i alle konkurranser. Forrige onsdag spilte han 90 minutter mot Juventus i Champions League.

Trener snart igjen

Han må imidlertid vente de neste minuttene og vinner. Som det viste seg på lørdag sliter han med akillessenebetennelse. «Messi blir behandlet som en forholdsregel. Han vil trene med laget igjen neste uke,» sa PSG i en uttalelse.

På pressekonferansen før kampen uttalte trener Christoph Galtier at han trodde argentineren ville være klar til neste seriekamp. Han er ikke bekymret for stjernens fravær da han påpekte at han kunne bli erstattet av Hugo Ekitike, Pablo Sarabia eller Neymar.

Manageren kuttet også gjennom mediespekulasjoner om at Messi selv ville be om en time-out med utsikter til å spille VM i Qatar.

«Ingen spiller har bedt meg om å ikke spille før VM. Det er ikke i mentaliteten til disse store mesterne.

Argentina er i gruppe C i Qatar, hvor deres rivaler vil være Polen, Mexico og Saudi-Arabia. Det første møtet med det siste av de navngitte lagene er berammet til 22. november.

Kilde: Getty Images Argentina blir en av Polens grupperivaler i VM

Forfatter: pqv/TG
//
Kilde: eurosport.pl, Reuters, ole.com.ar

You may also like

Leave a Comment