Home » «Linstow Center Management» har endret navn

«Linstow Center Management» har endret navn

by Thure Lindhardt

Kjøpesenteroperatøren «Linstow Center Management» har endret navn til «Linstow Baltic» og markerer dermed implementeringen av en ny bedriftsstrategi i de baltiske statene.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Selskapets prioritet vil være å utvikle langsiktige eiendomsprosjekter i ulike segmenter inkludert kontorbygg, kjøpesentre, hoteller, parkeringsplasser med mer.

«I de baltiske statene har vi begynt å implementere selskapets norske forretningsstrategimodell, som sørger for en diversifisering av forretningsmål. Denne strategien har vært vellykket implementert i Norge i mer enn 20 år og vi er overbevist om dens langsiktige effektivitet i Latvia «Og Estland», forklarer Linstow Baltic President Frode Gronwold.

Det er planlagt å informere om de viktigste utviklings- og investeringsprosjektene i 2021 i første halvår i år, fortsetter selskapet.

Lursofts kundeportefølje viser at selskapets aksjekapital er 1,10 millioner. Euro. Selskapet driver kjøpesentrene «Alfa», «Mols» og «Origo» i Latvia og kjøpesenteret «Ullemiste» i Estland. I 2019 omsatte selskapet for 4,61 millioner. Euro og tjente 231,53 tusen. Euro.

Lursofts data viser at eneaksjonær i SIA Linstow Baltic AS er Linstow fra Norge, mens Wilhelmsen-familien fra Norge er oppgitt som reelle begunstigede.

Innholdet i denne publikasjonen eller deler av den er beskyttet av opphavsrett i henhold til opphavsrettsloven og kan ikke brukes uten samtykke fra utgiveren. Fortsett å lese her.

You may also like

Leave a Comment