Home » LINZ – Tessa Worley slår hardt i første omgang

LINZ – Tessa Worley slår hardt i første omgang

by Thure Lindhardt

Denne gangen var det missilet. I full gang siden starten av sesongen, nummer to i første løp i Courchevel før hun ble nummer to (4.), denne gangen gjorde Tessa Worley lov i anledning gigantens morgenrute i Lienz, Østerrike. Til venstre med startnummer 1 brukte den franske kvinnen – spesielt i fravær av Mikaela Shiffrin, positiv for Covid19 – en perfekt bakke for å utvikle skikjøringen uten noen gang å bli overrasket av fall og terrengbevegelser, og for å posisjonere seg ideelt for forberedelse til den 15. verdenscupseieren.

Men ingenting er over for Worley, som nesten et år etter sin siste suksess, 26. januar 2021 på Kronplatz, må stramme kampen igjen for å vinne. Hun må passe seg for andreplassen sin, svenske Sara Hector (+ 0»12), vinner forrige uke i Courchevel, mens norske Ragnhild Mowinckel (+ 0»29) fullfører pallen i denne første runden.

Lienz

Vlhova forblir slalåmdronningen

16 TIMER SIDEN

3/3 for den blå

Petra Vlhova (4., + 0»41) og Alice Robinson (5., + 0»45), som ble plassert under et halvt sekund, må heller ikke glemmes. Med perfekte snøforhold, med en veldig lett å holde bane, som gjorde at de store starterne kunne spille sine sjanser fullt ut, var det nok en gang sveitseren Camille Rast som kom på 9. plass (+ 0»84) med sitt startnummer 25.

Etter å ha startet kort tid før, kvalifiserte Coralie Frasse Sombet seg til andre runde (17., + 1»45) til tross for en inkonsekvent runde, med en andre seksjon der Habs lot seg avlive av systemet. Clara Direz hadde dratt til en av dagens forestillinger. I kampen om topp 10 med en engasjert og meget rettferdig ski gjorde den franske kvinnen en stor feil i bunnen og måtte nøye seg med 21. plass (+ 1»55). Men de tre franske kvinnene til start er i 16-delsfinalen. Og det er sjelden nok til å bli fremhevet.

Lienz

Vlhova i ledelsen på 8 hundredeler etter første løp

19 TIMER SIDEN

Lienz

Worley, mesteren vi liker å glemme

I GÅR kl. 17:09

You may also like

Leave a Comment