Home » Liste over bestselgende spill. Spilte du en av dem? | Esports hus

Liste over bestselgende spill. Spilte du en av dem? | Esports hus

by Thure Lindhardt

1. Minecraft – 200 millioner eksemplarer på alle plattformer

Mojang «nuotr./» Minecraft «

Selv om spillet er tredimensjonalt, er det langt fra den vanlige grafikken eller effektene som finnes i dagens spill. Minecraft tiltrekker seg imidlertid mye fansinteresse for ideen til spillet. Spillkarakteren kan bygge og ødelegge blokker fra forskjellige materialer og utforske et miljø fullt av ressurser. Spillet er fascinerende fordi det kan lage ett materiale fra et annet, noe som lar deg bygge bedre strukturer. Spillet er flott for modellering. I 2017, for eksempel, grunnla litauere fabrikken til et av de mest suksessrike og for tiden største selskapene i Litauen, Tesla. Youtube video Plattformen fikk hundretusenvis av visninger, og folk på forumene delte ideen om at selskapet seriøst vurderer å knytte fremtiden til sin virksomhet med Litauen.

Luke April / 15 min foto / bygging av den virtuelle Tesla Gigafactory

Luke April / 15 min foto / bygging av den virtuelle Tesla Gigafactory

2. Grand Theft Auto V – 145 millioner eksemplarer på alle plattformer

«Rockstar Games» nuotr./ «Grand Theft Auto 5»

Action- og eventyrspillet ble utviklet for PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 og Xbox One-konsoller og PC-er. Spillet har skapt enorm interesse siden det er det første splitter nye spillet i GTA-serien siden Grand Theft Auto IV ble utgitt i 2008. Interessant nok brukte skaperne av spillet i denne delen 3 hovedkarakterer med forskjellige livshistorier for første gang. Etter hvert som spillet skrider frem, må du spille med hver av dem, og noen ganger kreves det hjelp fra alle tre for å fullføre oppdraget. Selve spillet tiltrekker seg interesse på grunn av dets likhet med det virkelige liv. GTA V tar spillere inn i en virtuell virkelighet hvor de kan kjøre bil, begå en forbrytelse, delta i ulovlig aktivitet og bli straffet av politifolk.

3. Tetris – 100 millioner eksemplarer

Utviklingen av Tetris

Utviklingen av Tetris

Et logisk dataspill utviklet av Alexei Pazitnov, som jobbet ved Moskvas vitenskapsakademi på den tiden. Det er et av de mest grunnleggende spillene som ikke krever en luksuriøs og kraftig datamaskin. Populariteten til selve spillet er basert på ideen om at spillet er veldig likt et enkelt puslespill. Målet med Tetris er å stable en hel serie med fallende former, og når den er dannet vil blokkene forsvinne. Følg deretter de tidligere blokkene over som faller ned. Matematiske elementer kan også sees i spillet, da spillet består av 7 forskjellig arrangerte geometriske figurer fra firkantede blokker.

Gjenværende tiendedel:

4. 82,9 millioner eksemplarer av Wii Sports;

5. 70 millioner eksemplarer av PlayerUnknown’s Battlegrounds;

6. 58 millioner eksemplarer av Super Mario Bros.

7. Pokémon Rød / Grønn / Blå / Gul 47,52 millioner eksemplarer;

8. Mario Kart 8 / Deluxe 43,84 millioner eksemplarer;

9. Wii Fit / Plus 43,80 millioner eksemplarer;

10. Tetris (Nintendo) 43 millioner eksemplarer.

You may also like

Leave a Comment