Home » Lodz-pass – hvor får man tak i dokumentet? Den viktigste informasjonen om passet – Nyheter Lodz

Lodz-pass – hvor får man tak i dokumentet? Den viktigste informasjonen om passet – Nyheter Lodz

by Catherine Monroe

Polen og verden Et pass er passet ditt for å reise rundt i verden. I denne artikkelen foreslår vi hvordan du får et pass i Łódź.

Et pass er passet ditt for å reise rundt i verden. Landet vårt er i EU, noe som gjør det problemfritt å reise til land fra Schengen-området og ingen pass er nødvendig. Men hvis målet for turen vår er i andre deler av verden, er det bedre å ikke spesifisere det uten dette dokumentet. Pass Lodz, hvor får man tak i dokumentet? Du kan utstede passet ditt på Gen. Romualda Traugutt Street 25 i Łódź. Det kan ta rundt en måned å få pass for voksne, barn og dyr. Så hvis du planlegger å reise til utlandet i nær fremtid, er det verdt å sende inn en søknad. Hvordan det går? Svarene finner du senere i artikkelen.

Få Lodz Pass – kontakt

Łódź-passet utstedes av Institutt for innbyggere og utenrikssaker. Har du spørsmål om passet ditt kan du ringe 42 664 17 14. Søknaden om pass er veldig enkel. Du bør kontakte den aktuelle enheten, passfilialen i Łódź, for en søknad om å fylle ut. Vær oppmerksom på at søknadsskjemaet for pass ikke er tilgjengelig online. Hvis du ønsker å få et pass i Lodz, må du ta et bilde med en fotograf på forhånd. Når du sender inn en passsøknad, er en kopi av et korrekt tatt passbilde avgjørende. Når du går til passkontoret i Łódź, husk at det er et gebyr for å utstede et pass. Hvis du har rett til rabatt (f.eks. student), ta et ID-dokument som bekrefter at du har rett til lavere pris. Etter å ha fylt ut passsøknaden og sendt inn alle nødvendige dokumenter, bilder og betalingsbevis, vil passet ditt bli behandlet.

Kontakt til passkontoret i Łódź:

Filialen ligger på ul. Traugutta 25, 90-113 Lodz. Hvis du ønsker å få et pass, gå til første etasje.

Leder for passavdelingen i Łódź er Violetta Kubiak-Gniewisz

 • Telefon: (+48) 42 664-17-28
 • Rom: 1. etasje, rom 7

For passdokumenter og eventuelle spørsmål kan du ringe hotline til Lodz passkontor.

 • Passsaker: (+48) 42 664-17-00
 • Saker knyttet til arbeidstillatelser: (+48) 42 664-17-97

Kontor:

Passsamling Lodz

Få et Łódź-pass – hvordan ser det ut? Ved henting av passet må du ha med deg det forrige passet, ved henting av passet til et barn eller en funksjonshemmet må du ha med deg legitimasjon og avdelingskortet. Når passet er klart må du møte opp på anlegget. Husk at du kun kan hente passet ditt hvis du har bekreftelse på innlevering av søknaden. Ved tap må du vise ID-kort eller gyldig tidligere pass hvis du har. Dersom du ønsker å hente passet til et barn eller en voksen som er erklært arbeidsufør, må du fremvise ID-kort og barnets avdelingskort eller provisorisk ID-kort. Husk også at den du henter passet til må være tilstede på anlegget.

Passbilde fra Lodz

Passbilde fra Łódź – Du kan ta et passbilde på steder som Piotrkowska 104 eller Piłsudskiego 94. Łódź passbilde bør tas på riktig måte. Dimensjonene på et slikt passbilde bør være 35 x 45 mm. Man bør også huske på at et slikt bilde bør tas senest 6 måneder etter innlevering av passsøknaden. Et annet viktig aspekt som bør oppfylles er en lys, jevn bakgrunn, samt jevn belysning og godt fokus. Ansiktet skal fremstå naturlig på passbildet, med munnen lukket og øynene åpne. Husk også at hodet skal ta opp 70-80 % av bildet og øyelinjen skal være vannrett i forhold til hele bildet.

Når du tar et passbilde av et barn under 5 år, bør følgende retningslinjer følges:

 • Bildet er tatt på fotopapir
 • Mål 35 x 45 mm
 • Ansiktet tar opp ikke mindre enn 70 % av bildet
 • Øyelinjen som går gjennom pupillene går horisontalt over hele bildet
 • eksponert ansikt
 • ingen hånd eller fingre til personen som bærer barnet
 • lys uniform bakgrunn.

Lodz passsøknad

Du kan hente søknaden om et Łódź-pass på kontoret på Gen. Romualda Traugutt 25. Før du søker om et Łódź-pass, husk å ta det nødvendige bildet og betale passavgiften. Hvis du ønsker å få pass, må du oppgi nødvendige dokumenter og betalingsbevis når du søker. Hvis du ikke vet hvordan du fyller ut passsøknaden, vennligst kontakt passavdelingen ved Łódź Voivodeship Office. Det er verdt å nevne at du kan søke om pass på et hvilket som helst passkontor i Polen, det trenger ikke nødvendigvis være byen du kommer fra.

Pass for et barn Lodz

Hvordan få et pass for et barn i Lodz? Barn over 5 år skal være tilstede når søknaden sendes inn, barn over 13 år skal skrive under. Alle pass, både voksne og barn, er biometriske. For å få pass til et barn i Łódź, må du og barnet ditt komme til institusjonen. Husk å ta med relevante dokumenter fra deg og barnet ditt. Et barn kan bare være fraværende hvis det er under 5 år.

Hvor lenge er et pass gyldig? Gyldigheten av passet avhenger av alderen til personen som har dokumentet:

 • 5 år – for barn under 13 år
 • 10 år – for barn/ungdom fra 13 år og oppover
 • 1 år – ved midlertidig pass

Hvordan får jeg Lodz Pass?

Hvordan får jeg Lodz Pass? Dersom du ønsker å få pass, må du møte personlig i passavdelingen med dokumentene og søknaden. For passet betaler du 140 PLN, inkludert rabatten er beløpet 70 PLN. For å få et midlertidig eller ordinært pass må du først sende inn en søknad. Passsøknaden er kun tilgjengelig fra passkontorene. Det er ingen måte å laste den ned på nettet. Før du sender inn søknaden, utarbeide et passbilde tatt på tiltenkt måte. Ta med deg ditt identitetskort eller ditt tidligere pass. Tenk på at en av metodene for å få pass er å betale for det. For å søke riktig om pass i Łódź, trenger du betalingsbevis. Etter å ha søkt om pass i Lodz, må du være tålmodig, siden det kan ta opptil en måned å vente på at et pass skal utstedes.

Hvor kan jeg få et Lodz Pass?

Hvor kan jeg få et Lodz Pass? I Łódź kan pass utstedes på passkontoret i 25 Traugutta Street. For å få et pass, må du gå til Łódź Voivodeship Office i Łódź personlig. Fra datoen for innsending av søknaden, bør du vente på informasjon om dens beredskap. Utstedelse av pass ligner på å sende inn en søknad. Den som passet skal tilhøre må være tilstede ved henting. ID må fremvises for bekreftelse. Dersom mottakeren er mindreårig, må han også møte på stedet.

Ventetid for pass Lodz

Ventetiden for pass i Lodz er 30 dager fra innlevering av søknad med bilde og presentasjon av nødvendige dokumenter. Når du har fullført alle prosedyrene som kreves for å få et pass utstedt i Łódź, vil passet ditt være klart for innhenting innen neste måned. Etter å ha mottatt en melding om at dokumentet er klart, gå til passkontoret i Lodz. Ta med deg ID-kortet!

Åpningstider for Passports Lodz

Hva er åpningstidene til passkontoret i Łódź? Åpningstider for Passports Lodz:

 • Mandag – fra 8.00 til 15.45
 • Tirsdag – fra 10.00 til 17.45
 • Onsdag – fra 8.00 til 15.45
 • Torsdag – fra 8.00 til 15.45
 • Fredag ​​- fra 8.00 til 15.45
 • Lørdag og søndag – stengt

Et pass er svært nyttig. Når du reiser til mange land, skjer innreise via selve ID-kortet. Land som ikke krever pass inkluderer: Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Island, Liechtenstein, Norge, Sveits og Albania, Andorra, Kroatia, Montenegro, Gibraltar, Georgia, Irland, Makedonia, Moldova, Monaco, Romania, San Marino, Serbia , Vatikanet. Vær imidlertid oppmerksom på at denne metoden ikke alltid er pålitelig. Med pass kan vi være sikre på at turen går som planlagt.

Pass for en hund Lodz

Et hundepass Łódź kan utstedes av en veterinær med passende kvalifikasjoner. Kostnaden for passet er omtrent PLN 100 brutto. Hundepass kan kun utstedes dersom hunden er rabiesvaksinert og mikrochippet. En veterinær som er autorisert til å utstede et hundepass i Łódź krever et gebyr på ca. PLN 100 brutto. Denne avgiften er for passet og inkluderer ikke kostnadene for vaksinasjon og merking. Passet for en hund i Lodz og i en hvilken som helst annen by i landet vårt fylles ut med store bokstaver, navnene på landene som er inkludert i tiltredelsestraktaten bør også brukes.

passdokumenter

Hvilke passdokumenter bør jeg ha? For å søke om pass trenger du et fargebilde, et ID-kort eller tidligere pass, og betalingsbevis for passet. Å skaffe pass i Łódź er relativt enkelt. Du bør huske flere dokumenter og møte personlig for å få et pass. I Łódź, som i alle andre byer, må du ha et passbilde klart. Gjør dette før du dukker opp på stasjonen. I passavdelingen til provinskontoret i Łódź kan du spørre om eventuelle tvil knyttet til riktig prosedyre for å utstede et pass.

Hvor lang tid tar det å få et Lodz Pass?

Hvor lang tid tar det å få et Lodz Pass? Ventetiden for pass i Lodz er ca. 30 dager. Imidlertid er beviset ofte klart for henting etter bare 2-3 uker. Ventetiden for pass i Łódź er den samme som i andre byer. Når du søker om Łódź Pass, bør du være tålmodig og ta hensyn til den ganske lange ventetiden, som kan forkorte noe.

You may also like

Leave a Comment