Home » Łomża Vive Kielce møtte fans på torget [ZDJĘCIA] – CKsport.pl

Łomża Vive Kielce møtte fans på torget [ZDJĘCIA] – CKsport.pl

by Catherine Monroe

Nok en sesong av Łomża Vive Kielce har endelig kommet til en slutt. Håndballspillerne returnerte til Polen, hvor de møtte fans på markedsplassen i Kielce. Til tross for det ugunstige været mandag, kom fansen.

Flere tusen mennesker samlet seg i hjertet av byen. Og det er ingen tvil om at denne gruppen ville blitt enda større hvis de fleste av fansen kunne returnere fra Köln til hovedstaden i Świętokrzyskie voivodskap i tide. I mange tilfeller har dette imidlertid ikke skjedd.

Før laget av polske mestere dukket opp på scenen, ble det samlet inn gratulasjoner fra ungdomslagene som med suksess konkurrerte med jevnaldrende på nasjonalarenaen. Tilskuerne så deretter den velkjente videoen av trenerens tale fra garderoben i Köln foran en storskjerm, som fant sted kort tid etter den tapte kampen mot Barcelona. Det var mange tårer og følelser.

Til slutt dukket håndballspillerne fra Łomża Vive Kielce, ledet av trenerteamet og presidenten, Bertus Servaas, opp foran publikum. Bare Igor Karacic manglet, som ikke kunne komme til Kielce. I sin tale takket klubbsjefen alle for den siste sesongen og annonserte videre innsats for Champions League-kronen.

I mellomtiden tok Sigvaldi Gudjonsson, som skal spille i Norge i den nye sesongen, farvel. Presidenten minnet også om at Branko Vujović og Faruk Yusuf er på lån. Talant Duyshebaevs trener og Kielce-klubbkaptein Alex Dujshebaev kom også med uttalelser til publikum. Siste punkt på møtet var autograføkten.

Nedenfor er noen bilder. Resten av bildene finner du HER.

You may also like

Leave a Comment