Home » «Love Sanatorium 5», episode. 3. Oppsummering » Radiovær – nyheter, tips, informasjon – lytt til radio

«Love Sanatorium 5», episode. 3. Oppsummering » Radiovær – nyheter, tips, informasjon – lytt til radio

by Erlend Loe

I episode 3 «Love Sanatorium 5» spirer de første sympatiene mellom de involverte. Ekstreme opplevelser ventet dem.

«Sanatorium of Love 5» – hva er dette programmet?

I dette realityprogrammet drar 6 kvinner og 6 menn over 60 år til et sanatorium for å lete etter kjærlighet og ha et eventyr. Denne gangen dro deltakerne til Busko-Zdrój, en kjent spaby. I løpet av programmet vil de gå datingDe ble bedre kjent og integrert på en slik måte at de gir hverandre en sjanse til å oppleve kjærlighet. Programmet er tradisjonelt moderert av Marta Manowska.

Deltakere i 5. utgave – Damer

Programmet lar deg møte mennesker som normalt ikke ville hatt en sjanse. Deltakerne kommer fra ulik bakgrunn og bor forskjellige steder i Polen. De deler en følelse av ensomhet og et ønske om å forandre livene sine. Dette er damene som deltar i «Sanatorium of Love 5»:

 • Anita fra Bydgoszcz (60 år) – tannlege som fortsatt jobber, skilt, mor, bestemor. En petite blondine som er åpen for kjærlighet og ser etter noen å bli forelsket i. Hun tar seg av partnerskap i et forhold.
 • Bożena fra Augustów (60 år gammel) – enke etter 30 års ekteskap. mor til 3 barn. Den petite blondinen er veldig aktiv, hun elsker skogen der hun jobber. Han skriver poesi, organiserer aktiviteter i nærmiljøet.
 • Ula fra Gdansk (64 år) – skilt, mor og kjærlig bestemor. En varm, langhåret brunette har vært pensjonist i 3 år. Hun setter pris på humor og optimisme hos menn.
 • Ewa fra Tarnowskie Góry (63 år) – skilt, mor til 2 sønner, singel i 13 år. Han driver hotell, elsker fjellet og driver med sport. En langhåret, velstelt blondine leter etter en stilig mann.
 • Asia fra Warszawa – skilt, mor til to sønner. Hun bodde i USA i 40 år, hvor hun jobbet som modell og hadde en stiftelse. Høy, hvithåret skjønnhet søker «Communication of Souls»
 • Iwona fra Warszawa, (64 år) – skilt, i et forhold i 30 år, mor til 2 døtre. profesjonell embetsmann. En livlig kokett på jakt etter en stilig mann å bo og reise med.

vi anbefaler: «Bonden leter etter en kvinne 9» – var det del 1?

Foto. Instagram sanatorium_love_tvp

Herrer i «Sanatorium of Love 5»

Herrer presenterer forskjellige typer skjønnhet og karakter:

 • Dariusz fra Norge (61 år) – skilt etter 24 års ekteskap. Den atletiske, skallete mannen er bussjåfør i Norge. Han liker når ting skjer. Han leter etter en oppriktig, velstelt, ressurssterk kvinne.
 • Krzysztof fra Toruń (69 år) – enkemann etter 21 års ekteskap, far til to barn. Han har en særegen farget frisyre, han jobbet på postkontoret, men han drømte om skuespill. Han ser etter en kvinne som setter pris på frihet, ærlighet, optimisme
 • Zdzisław fra Trzewa (66 år) – skilt etter 28 års ekteskap, far til 3 barn, pensjonist. Han skriver bøker, er håndverker og leter etter en kvinne som fascinerer ham.
 • Zbigniew fra Szczecin (65 år) – 3 år enkemann, 33 år var han sammen med sin kone og elsket henne veldig høyt. Pensjonist, jobbet forskjellige steder. Høy, velstelt, på jakt etter en oppriktig og trofast kvinne.
 • Józef fra Wałbrzych (69 år) – skilt, har 2 døtre og en sønn. Han var gruvearbeider og spilte i gruvearbeidernes band, nå pensjonert. Atletisk, bart, smilende på jakt etter en optimist.
Foto. Instagram sanatorium_miłości_tvp

Episode 3 – Sammendrag

Zdzisiek er forelsket i Ula og Darek i Iwona, mens Zbyszek og Józek diskuterer rosenkransens mysterier. Marta Manowska kunngjør at Bożena har blitt kurator for episoden, hun har også en oppgave for deltakerne. Alle bør lage en parfyme til den personen de velger. Iwona laget parfymer for Zbyszek, Zbyszek for Anita og Anita for ham. Zdzisław og Ula ga hverandre duftende gaver, Krzysztof for Anita, Bożena og Adam ga hverandre gaver. Józef laget parfymer for Ewa, Darek for Asia og Asia for Zbyszek. På denne måten gjorde deltakerne det klart hvem de likte. Zbyszek, som mottok gaver fra 3 damer, betror verten at han føler seg tom uten sin kone, som døde for noen år siden, som han til og med prøvde å overdøve med alkohol. Heldigvis skjønte han raskt at dette ikke var veien.

vi anbefaler: «Bonden leter etter en kvinne 9» – var det del 3?

vannunderholdning

Utfordringen med denne episoden er dykking. Deltakerne slo seg sammen for å støtte hverandre, dessverre støttet ikke Anita Darek, som trakk seg fra oppgaven. Krzysztof dykket med Iwona, Ula med Zdzich, som hun kom veldig godt overens med. Bożena inviterte Adam på en date for et felles kullbad, møtet var vellykket. Så kjempet mennene en gastronomisk duell, kvinnene måtte evaluere prestasjonene deres. Ula likte umiddelbart Zdziśka-salaten, mens Asia valgte Józka og Iwona – Darka-retten. Damene dro på date med dem. I mellomtiden inviterer Zdzisiek Anita ut på en date og komplimenterer henne mye. Ula liker det ikke, damene snakker om Zdzisław i rommet. Etter en date med Asia blir Józek forelsket i henne, men Zbyszek liker også Asia, som Józek bor på et rom med. For å kompensere inviterer Ewa Józek deg til å gå rulleskøyter.

«Sanatorium of love 5 – hva kommer i episode 4?

I oppfølgeren Det gjenstår å se hvordan Zdzisław kommer seg ut av situasjonen. Pasientene venter også på nye oppgaver og utfordringer. Vi får se det hele søndag 22. januar klokken 21:20 på TVP1.

SE OGSÅ:

You may also like

Leave a Comment