Home » LTU Republic er den mest populære litauiske «streameren» hvis fanbase vokser jevnt Esports house

LTU Republic er den mest populære litauiske «streameren» hvis fanbase vokser jevnt Esports house

by Thure Lindhardt

«Karoli, ikke sett deg foran datamaskinen – øynene dine vil henge.»

Datamaskinen småbarnet kjøpte som barn ble hans beste venn, og tiden han brukte på den tok mesteparten av fritiden hans. Travian-spillet som startet på skolen ga opphav til kallenavnet LTU Republic, som fortsatt brukes i dag. Karolis forklarer oppfinnelsen av pseudonymet slik: «Jeg har ofte spilt Travian på utenlandske servere, så som patriot ville jeg vise at jeg kommer fra Litauen.» – Øyedråper. Den unge mannens foreldre var imidlertid glade for å se sønnen deres hjemme og ikke på gaten med venner med uklart rykte.

Som barn hadde jeg to drømmer…

Fyren som vokste opp i Litauen hadde to drømmer som han senere realiserte: «Det var to drømmer da han bodde i Litauen. En av dem kom veldig tidlig da jeg gikk i åttende/niende klasse. Selv da ville jeg vurdert å forlate Litauen etter skolen og prøve å studere i Storbritannia. Etter eksamen emigrerte Karol til en øy i Vest-Europa hvor han studerte geografi. Det harde arbeidet, det store ønsket og løftet hun ble gitt i barndommen er en oppskrift som hjalp den unge mannen å oppnå sin andre drøm. «Vi la merke til det da. Jeg ønsket å samle hundre tusen abonnenter på YouTube-plattformen. Jeg har hatt denne drømmen i hodet siden den første dagen jeg opprettet kanalen min.

Utfordringer som må møtes

«Dataskader» er et begrep mange av oss har hørt fra våre foreldre, utdanningsinstitusjoner eller leger. Karol er enig i at lang og anspent stirring på en dataskjerm er skadelig for menneskers helse, da han har opplevd alt i sin egen pels: Selvfølgelig er gener og andre ting også viktige i denne prosessen, men datamaskinen har en avgjørende innflytelse på tilstanden til øynene mine bidro. ”kaotisk og det tilfredsstiller meg egentlig ikke. Fordi jeg er engasjert i aktiviteter som jeg alene er ansvarlig for resultatene for. Noen ganger er det vanskelig å kontrollere seg selv og å jobbe regelmessig hver dag. Det er ulike fristelser å gå uventet et sted på hverdager, for eksempel, eller å tilbringe tid hjemme, ikke jobbe med nye prosjekter. Det skjer sjelden, selvfølgelig, og jeg prøver å ikke misbruke det.»Men fyren vet nøyaktig hva slags livsstil han vil ha:» Det ideelle livet for meg er når alt: fra å stå opp om morgenen til å gå til seng om morgenen «Kveld – er planlagt. Da føler jeg meg mer produktiv. Oppsummert er jeg drevet av en rutine foreldrene mine fikk på plass og aktivitetene jeg var med på, som svømming.

Favorittspill og et korthus

Når du ser på Carols direktesendinger, får det ofte inntrykk av at fyren liker spill av en annen sjanger: «Det er ikke en eneste sjanger av spill som er min favoritt. Jeg spiller mange forskjellige sjangre. Hver av dem er spesifikke og morsomme på sin egen måte. Imidlertid vil det sannsynligvis være åpenbart for de som ser på programmene mine at jeg bruker mesteparten av tiden min på å spille Grand Theft Auto V. Vel, jeg begynte å spille hele Grand Theft Auto-serien fra del 3. Å gjøre aktivitet til en kilde til levebrød er volatilitet. Du vet aldri når folk slutter å se på deg, og du vil ikke bry deg om dem lenger. En videokunstner utvikler stadig nye ideer og genererer noe nytt for sitt publikum. Det er hardt og krevende arbeid fordi mange ting ikke avhenger av seg selv. Du vet aldri hvordan publikum vil reagere på ideene dine. Så jeg vil sidestille denne spesialiteten med et korthus som kan kollapse hver dag. ”Selv om Carols korthus for øyeblikket er det sterkeste slottet, forblir den unge mannen selvkritisk.

LTU Republic-logoen

En spesiell takk til nettstedet «Same Yourself» igjen

Videoen «LTU REPUBLIC X STONKIDZE – GTAV ROLE PLAY», som dukket opp på Karolis» kanal for et år siden, er nå sett mer enn 600.000 ganger. Den 26 minutter lange innspillingen, som også inneholdt en karakter fra Mantas Stonkus, ble en skikkelig internettsensasjon. Den unge mannen forklarer denne suksessen slik: «Jeg vil gjerne si at det var et resultat av hardt og langt arbeid å nevne» de samme igjen «i webcasten og «streame» dem med Mantas Stonkus. Jeg er veldig glad for å ha lagt merke til en av de mest kjente personene i Litauen. For å være ærlig har jeg ikke engang sett nettsendingene deres fordi jeg var helt bestemt på at folkene på den andre siden av skjermen prøvde å bringe tradisjonell TV til litauisk YouTube. Jeg tok feil, jeg var pessimistisk, ung og dum at jeg dannet meg en slik mening uten å gå i dybden. Jeg må innrømme, da de omtalte meg på webcast, gikk jeg ikke glipp av et eneste innlegg. Jeg er takknemlig til Mantas Stonkus for hans veldig hyggelige ord og omtalen av kanalen min foran et så stort publikum. «Det samme teamet fortjener takk igjen ettersom flere og flere velger Youtube eller Twich.»

Stereotyper i e-sport.

Den økende populariteten til e-sport over hele verden har blitt et av de mest ettertraktede yrkene, men den gamle generasjonen er ofte skeptisk til det. Carol har sin mening om dette: «Det er virkelig mange mennesker som aldri vil snu tungen for å si at de som spiller spill profesjonelt er idrettsutøvere eller (cyber)idrettsutøvere. Men jeg tror det er helt normalt, for vi har allerede merket i historien at det er vanskelig for eldre mennesker å gjenkjenne en ny generasjon av oppfinnelser og aktiviteter. Derfor er det bare et spørsmål om tid før e-sport, streaming og andre aktiviteter på dette feltet blir normen i samfunnet. Jeg tror selv nå de fleste innser esport. Vi ser kun negative kommentarer om disse aktivitetene på sosiale medier nå og da.

sammendrag

Det Charles oppnådde er resultatet av hardt arbeid og utholdenhet. Når vi leser denne artikkelen, burde mange av oss huske ungdomsdrømmene som vi ennå ikke har oppfylt. En ung manns suksesshistorie kan være et eksempel på hvordan vi skal nå våre mål.

You may also like

Leave a Comment