Home » Lytte! Norge skal representeres av en gigantisk engel på Eurovision

Lytte! Norge skal representeres av en gigantisk engel på Eurovision

by Thure Lindhardt

Norge ble i helgen plukket ut av et av landene Norge har store forhåpninger til å konkurrere i – Eurovision. Etter et fem uker langt utvelgelsesmaraton er det klart at landet presenteres i Rotterdam i mai av en gigantisk engel eller det lokale ungdomsidolet TIX med sangen «Fallen Angel».

Utvelgelsen av den norske Eurovision Song Contest i år var spesielt intens og uforutsigbar ettersom flere lokale tungvektere kjempet om muligheten til å representere landet i en konkurranse i Rotterdam.

Mange trodde at KEiiNO ville vinne – artister som var populære favoritter i 2019-konkurransen og ble «slått ut» av juryen.

Derfor regnes triumfen til ungdomsidolet TIX, borgerlige Andreas Haukelands, som en skikkelig overraskelse. TIX-showet vil også være en overraskelse for Europa – artisten valgte det norske utvalget på scenen i et gigantisk englekostyme, lenket sammen.

Når man tenker på hvor seriøst Norge tar Eurovision-showet, er det klart at englenes angrep i Rotterdam vil være enda mer imponerende. Bookmakere som planlegger en plass for Norge i Eurovision Song Contest er også overbevist om dette.

Våre bookmakere anser fortsatt Samantas-oddsene våre som en av de laveste.

Eksperter utpeker på sin side litauiske representanter som en av de sterkeste utfordrerne til seier! Nyt de imponerende litauiske «Eurovision»-hitene HER!

You may also like

Leave a Comment