Home » Må se: GM vil «infiltrere» Norge og omgå det, og nordmennene svarer med å kalle Star of Wars-stjernen

Må se: GM vil «infiltrere» Norge og omgå det, og nordmennene svarer med å kalle Star of Wars-stjernen

by Thure Lindhardt

GM har lansert en ny reklamekampanje som skal vises i 2021. Under Super Bowl kunngjorde han sitt engasjement for elektriske kjøretøy. Og den var rettet mot Norge, et land der to tredjedeler av bilene som ble solgt i fjor var elektriske.

En god antagelse er at hvis Norge, et mindre land med kalde arktiske vintre, kan fremme elbiler, så kan USA også det. Presentasjonen er definitivt ment for visse (og ikke bare) segmenter av Super Bowl Championship-publikummet.

Reklamen inneholder Saturday Night Live-komikeren Will Ferrell og andre amerikanske skuespillere som Kenan Thompson og Awkwafina.

VIDEO: No Way Norge GM elbil annonse


I videoen kan du se de nyeste elbilene fra GM – luksus-SUV-en Cadillac LYRIQ og supersportsbilen GMC HUMMER EV.

«Denne kampanjen med den uforlignelige Will Ferrell bør oppmuntre oss alle til å revurdere kunnskapen vår om elektriske kjøretøy,» sa Deborah Wahl, GMs globale markedssjef. «Vi beundrer hans lidenskap for elbiler og Norge ser etter en helelektrisk fremtid.»

I dag er godt over halvparten av de nye kjøretøyene som selges i Norge kraftverk. Til sammenligning: 2020. I USA utgjorde elbiler under 4 prosent. Markedsandel.

Audi har utarbeidet et svar

Audi hjalp Norge med å svare på GMs reklamefilm med tre merkelige videoer. Den norske skuespilleren Kristofer Hivju, som spilte rollen som Tormund i serien «Wars of Thrones», ble invitert til å hjelpe. Sjekk ut reklamene for Do Not Hate-serien. Imitere. «

VIDEO: Audi Norway globe


VIDEO: Audi Norge lakseslakting


VIDEO: Audi Norge elsker pizza


Blir flere

You may also like

Leave a Comment