Home » Magnus Carlsens første nederlag på 17 år! En vridd oversettelse av en stjerne

Magnus Carlsens første nederlag på 17 år! En vridd oversettelse av en stjerne

by Erlend Loe

Magnus Carlsen, en femdobbel verdensmester i sjakk, tapte mot Alisher Suleymenov i andre runde av Qatar Masters-turneringen. Etter kampen ga nordmannen en ganske vrien forklaring på nederlaget.

For Carlsen, som har en sjakkvurdering på 2800, var det det første nederlaget på sytten (!) år mot en spiller med rating under 2520. Det er derfor ikke overraskende at nordmannen ikke klarte å komme over dette nederlaget og , selv om han gratulerte hans rival og antydet umiddelbart at duellen kanskje ikke ble gjennomført i henhold til reglene.

SE OGSÅ: Iransk sjakkspiller som spilte uten hijab og hadde spansk statsborgerskap

«Jeg ble helt knust. Jeg vil ikke skylde på motstanderen min fordi han spilte bra og fortjente å vinne, men da jeg så klokken på motstanderens håndledd kastet det meg helt ut av rytmen. Jeg bare mistet konsentrasjonen. Jeg er selvfølgelig ansvarlig for dette. At jeg ikke har tatt tak i disse tankene, men det frustrerer meg at arrangørene fortsatt ikke tar anti-juksereglene på alvor. Det var ingen forsinkelse under spillet mitt «Kringkastingen ble sendt og publikum gikk rundt i rommet med smarttelefoner,» skrev Carlsen på Twitter.

Den femdobbelte verdensmesteren la til at han påpekte overfor dommeren at Alisher Suleymenov hadde en klokke, men dommeren svarte at kun digitale klokker og smartklokker ikke var tillatt under kampen og at den 23 år gamle kasakheren hadde en tradisjonell analog. se.

RI, Polsat Sport

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment