Home » Maja Kryj sang i The Voice Kids. Hun trollbundet med sin kraftfulle sang. bilder

Maja Kryj sang i The Voice Kids. Hun trollbundet med sin kraftfulle sang. bilder

by Connie Nielsen

13 år gamle Maja Kryj, hvis mor er fra Sławno, sang i The Voice Kids. hvordan var hun Flott! Dommer-trenerne berømmet den kraftige sangen, som sikret henne overgangen til den andre fasen av dette underholdningsprogrammet – kamper. Gratulerer!

Maja Kryj er en av deltakerne i The Voice Kids i den 6. utgaven av dette underholdningsprogrammet, som vi så på TVP2 1. april 2023. 13 år gammel bestod en blind audition. Den består i at jurymedlemmene hører stemmen til et barn som synger uten å se den, og når de nyter fremføringen av en bestemt sang, trykker de på en knapp og snur seg deretter i stolen for å møte utøveren. Det betyr at han/hun går videre. For eksempel, når to dommerstoler snur seg, velger utøveren hvilket lag han/hun skal være med. Maja Kryj ble med på teamet til Tomson og Baron.

– Maja har sunget siden vi kan huske. Hun opptrådte for første gang på Wataha-festivalen i Norge i en alder av 7 år og har vært tilbake dit hvert år siden – sier Magdalena Kryj, Majas mor fra Sławno. – Fra første nummer av The Voice Kids var det Majas drøm å være med i programmet. Hun prøvde flere ganger og lyktes til slutt. Drømmer blir sanne!

Majas foreldre, hennes bror, bor i Norge, men hennes bestemor er fra Sławno i provinsen. Vestpommern.

Dommere – trenere er: Cleo, Dawid Kwiatkowski, Tomson og Baron. Dette er den 6. utgaven av The Voice Kids. Hva blir det neste? Den andre fasen av programmet – kamper. THE VOICE KIDS hver lørdag klokken 20 på TVP2

Påske 2023 og påskeegg fra Sławno i en kunstnerisk forestilling. bilder

På markedet i Sławno kan du kjøpe skatter for noen zloty. Det er også p…

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment