Home » Manchester blå igjen. En sikker seier for City på Old Trafford

Manchester blå igjen. En sikker seier for City på Old Trafford

by Erlend Loe

Han scoret straffe for første gang i det 26. minutt. For gjestene var det den første startelleveren i historien til disse lagenes 27 kamper på Old Trafford i Premier League.

SE OGSÅ: Ajax på sisteplass på tabellen! Sju mål i Eredivisie traff

Haaland sørget for 2-0 med en heading i det 49. minutt etter innlegg fra portugisiske Bernardo Silva. I det 80. minutt kunne nordmannen ha forsøkt å score hat-trick, men i stedet ga han ballen videre til Phil Foden, som dyttet engelskmannen i et tomt mål og utlignet.

«The Citizens» ligger på tredjeplass med 24 poeng. Arsenal London har like mange mål, etter å ha slått Sheffield United 5-0 hjemme på lørdag, men har litt bedre målscore enn de engelske mesterne. En annen hovedstadsklubb, Tottenham Hotspur, ligger på topp med 26 poeng. Manchester United har samlet 15 poeng og ligger på åttende plass.

Aston Villa, hvor Matty Cash spilte til det 79. minutt, bekreftet hans meget gode form. Søndag vant «The Villans», Legia Warszawas rivaler i Conference League-gruppen, sin 12. ligaseier på rad hjemme, og beseiret nykommerne Luton Town 3-1. De er fortsatt én seier unna klubbrekorden fra 1983.

Av de fem sterkeste ligaene i Europa er det kun to lag som kan skilte med en langvarig seiersrekke: Manchester City (14) og Atlético Madrid (13).

Aston Villa ligger på femteplass med 22 poeng. Liverpool har enda et mål etter å ha vunnet 3-0 hjemme mot Nottingham Forest. De røde dedikerte seieren til en av spillerne deres, Luis Diaz, hvis foreldre ble kidnappet, noe colombianeren fant ut om kort tid før kampen og ikke spilte.

I søndagens øvrige kamper tapte West Ham United, med keeper Łukasz Fabiański på benken, 1-0 hjemme for Everton. Brighton & Hove Albion, med Jakub Moder fortsatt på sidelinjen etter en skade, spilte uavgjort 1-1 mot Fulham London foran hjemmepublikummet.

fdz, PAP

You may also like

Leave a Comment