Home » Manchester City fortsatt uskadd

Manchester City fortsatt uskadd

by Erlend Loe

«Han er ikke 100% klar ennå og trener ikke med laget. Vi ønsker ikke å ta noen sjanser, det ville ikke være fornuftig. Vi håper han vil være på full styrke til ligakampen mot Fulham London, sa han til Guardiola på en pressekonferanse.

Inn i den siste dagen av Champions League-gruppespillet har Manchester City 11 poeng og sikret opprykk til 1/8-finalen fra gruppe G-topplasseringen. Fulham spiller i den engelske ligaen lørdag.

Spania-treneren sa også at skadde Kyle Walker og Kalvin Phillips har en sjanse til å komme seg før verdensmesterskapet i Qatar, som begynner 20. november.

«Gareth (Southgate, England-sjef – red.anm.) snakker med dem og legene deres regelmessig, de vet mye mer enn meg. Men etter det jeg har hørt i garderoben, er sjansen stor for at de er klare.» sa Guardiola .

Phillips gjennomgikk en skulderoperasjon i september og Walkers lyskeoperasjon i oktober. «Jeg vet hvor viktig VM er, men jeg har ikke tenkt å stille med en spiller som, etter min mening, ikke har spillets rytme og ikke er fysisk klar til å spille,» sa spanjolen.

Southgate forventes å kunngjøre den endelige 26-manns troppen for Qatar-turneringen neste uke.

PAP / Yagoda S.

You may also like

Leave a Comment