Home » Manchester City-stjerne tilbake i Real Madrids severdigheter? Stort innløsningsbeløp!

Manchester City-stjerne tilbake i Real Madrids severdigheter? Stort innløsningsbeløp!

by Catherine Monroe

Spanske «AS» melder at Real Madrid ønsker å kjøpe Erling Haaland sommeren 2024

Ifølge spanske «AS» ønsker Real Madrid å reaktivere Erling Haalands satsing. Det er Royals hovedmål for overgangsvinduet for sommeren 2024.

Ifølge avisen skal denne overføringen skje uavhengig av en eventuell ankomst av Kylian Mbappe til den spanske hovedstaden. Nordmannen blir sett på som klubbens nye spiss som ville bli en verdig etterfølger til Karim Benzema.

SE OGSÅ: Harry Kanes historiske prestasjon! England slo Italia i Napoli

Real Madrid-aktivister har måttet vente mer enn ett år på et potensielt trekk. Alt takket være en klausul i Haalands kontrakt som ikke aktiveres før neste sommer. Beløpet som ligger i den kan tilsvare ny overgangsrekord – «AS» melder at det er en sum som varierer mellom 220 og 240 millioner euro.

Manchester City-spissen har lenge presentert verden for et spill på høyeste nivå. 22-åringen har scoret 42 mål på 37 kamper, inkludert 28 i Premier League. Fotballspilleren er på vei til å slå målrekorden på én sesong i denne konkurransen. Den prestasjonen tilhører nå Alan Shearer (1994/1995) og Andy Cole (1993/1994), som hver scoret 34 mål på en enkelt sesong. Haaland har 10 kamper igjen å ta seg forbi denne sesongen.

Utenriksdepartementet, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment