Home » Manchester United – Liverpool. «Solakjaer er som kapteinen på Titanic.» Premier League

Manchester United – Liverpool. «Solakjaer er som kapteinen på Titanic.» Premier League

by Thure Lindhardt

  • Etter ærekrenkelsen av Manchester United med Liverpool (0-5), ga britiske medier mer oppmerksomhet til mulige konsekvenser enn til selve kampen.Journalister er enige om at et så stort nederlag ville bety slutten på Ole Gunnar Solskjærs regjeringstid for Old Trafford laget kan bety
  • «Det var en regnskapsdag som Solskjær kanskje aldri reiser seg fra. Ole sitter bak rattet. Ja, men det var det samme med kapteinen på Titanic,» kommenterte journalister for Daily Mail.
  • «Solskjær kan fortsatt ikke være Manchesters manager. United har ingen identitet, ingen ledelse og ingen sjanse under hans ledelse,» sa Manchester Evening News.
  • Du finner flere slike tekster på hovedsiden til Onet.pl

Etter et kvarter tapte vertene 0-2. Etter første omgang – 0:4. I den andre delen, hvor vi ikke lenger fikk se Cristiano Ronaldo (portugiseren som sparket Curtis Jones skulle bli utvist), fullførte Mohamed Salah raskt et hat-trick, og noen minutter senere så Paul Pogba det røde kortet . United-fansen forlot ikke Old Trafford med sinne, men med resignasjon i ansiktet. Det var ikke noe annet for henne.

De britiske medieoverskriftene gir bare næring til brannen og kommer garantert tilbake i årene som kommer når de to lagene konkurrerer mot hverandre.


Foto: The Guardian

«Verge»

«Salahs hat-trick brakte den ultimate ydmykelsen,» sa Guardian. «Da semifinalesignalet lød, med Liverpool som ledet 4-0 og alle på Old Trafford visste at det kunne ha blitt 7-0, jublet fansen til Manchester United,» sa journalister, og reflekterte godt stemningen på stadion.

The Guardian trekker også oppmerksomheten til Ole Gunnar Solskjærs situasjon. «Det eneste spørsmålet på alles lepper var om Solskjær kunne overleve. United er åtte poeng bak Chelsea-lederne; håpet om å vinne tittelen knuses før klokkene trekkes tilbake. Til test som aldri før» – leser vi.


Foto: Dailymail

Daglig post

«Liverpool var strålende, det er åpenbart. Men de er strålende mesteparten av tiden, og mot dårligere motstandere. Men de leder vanligvis ikke med fire mål midt i kampen. Det kreves to til tango og Manchester United var en mer klare Partnere. Disse lagene stiller opp som likeverdige. «Det var en lønnsdag som Solskjær kanskje aldri reiser seg fra. Ole sitter bak rattet. Ja, men det var det samme med kapteinen på Titanic «- en kommentar fra Daily Mail-journalistene viser det aktuelle bildet av den norske manageren i klubben svært tankevekkende.


Foto: Manchester Evening News

Manchester kveldsnyheter

Manchester Evening News-journalister skriver i tittelen på artikkelen sin at nordmannens dager er talte. «Ole Gunnar Solskjær kan fortsatt ikke være Manchesters trener. United har ingen identitet, ingen ledelse og ingen sjanse under hans ledelse. Solskjær har alltid vært en midlertidig trener og United må avslutte hans styre. Han kan ikke holde tritt med elitetrenerne.» fordi han ikke er og kommer aldri til å bli en elitetrener,» leser vi.

You may also like

Leave a Comment