Home » Manchester United og Arsenal tapte ligacupkampene sine

Manchester United og Arsenal tapte ligacupkampene sine

by Erlend Loe

Titelforsvaret Manchester United tapte 3-0 mot finalistene i forrige utgave, Newcastle United, i 16-delsfinalen i ligacupen i England på Old Trafford. I det «polske» London-derbyet beseiret West Ham United, med Łukasz Fabiański i mål, Jakub Kiwiors Arsenal 3-1.

Manchester United har vært i dårlig form denne sesongen og de røde djevlene bekreftet det på Old Trafford onsdag kveld. Miguel Almiron scoret det første målet i det 29. minutt. Paraguayaneren var på benken i starten av kampen, men ble tvunget til å dukke opp på banen i det femte minuttet på grunn av Matt Targetts skade. I det 36. minutt sørget 19 år gamle Lewis Hall for 2-0, og i andre omgang utlignet Joe Willock (61.).

SE OGSÅ: Vil Sandro Tonali kunne spille til tross for suspensjonen? Overraskende ord fra Newcastle United-treneren

Magpies tok hevn for 2-0-tapet i Carabao Cup-finalen på Wembley Stadium i februar. I den innledende runden eliminerte de et annet lag fra Manchester – City, de engelske mesterne.

Premier League-toer Arsenal falt også ut av konkurransen onsdag. The Gunners tapte på lokalrivalene West Hams bane etter et selvmål fra Ben White (16) og mål fra Ghanas Mohammed Kudus (50) og Jarrod Bowen (60). Fabiański tapte til slutt for norske Martin Oedegaard (90+6) med et skudd fra stram vinkel. Den polske målvakten og Kiwior spilte hele kampen.

Onsdag kom også fire andre lag fra Englands øverste liga til kvartfinale: Fulham London, Chelsea London, Everton og Liverpool. Middlesbrough, nederst i toppdivisjonen, og Port Vale, som spiller i League One (tredje lag), vant tirsdag.

MC, PAP

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment