Home » Manchester United synker inn i Watford, og synker dypere inn i krisen

Manchester United synker inn i Watford, og synker dypere inn i krisen

by Thure Lindhardt

Da han flyttet til Watford, led Manchester United et femte nederlag i Premier League (4-1) denne sesongen. Defensivt jaget de røde djevlene scoringen det meste av kampen. Aksesjef i fravær av Raphaël Varane, Harry Maguire ble utvist (69.), noe som viser svakhetene til laget hans.

Beseiret i derbyet mot City (2-0) før landskamppausen gikk Manchester United på nytt tap i Premier League lørdag. The Red Devils tapte (4-1) på vei til Watford for en plakat som teller for dag 12. Laget til Ole Gunnar Solskjær fikk en svært komplisert start på sesongen, med et femte tap i ligaen.

En veldig dårlig start for de røde djevlene

I fraværet av Paul Pogba og Raphaël Varane var Manchester United raske til å frykte. Ved berøring bommet Bruno Fernandes skuddet fullstendig og økte avstanden. Joshua King var i en god posisjon i straffefeltet, men ble satt i håndjern av Scott McTominay. Hvis straffen var ubestridt, bommet Ismaïla Sarr på sin personlige duell mot David De Gea. Men Kiko Femenía fulgte godt med (7.) og tenkte å åpne porten.

Videodommeren gikk inn og ba om å annullere straffesparket da Femenia allerede var i 16-meteren da Sarr prøvde lykken. David De Gea reddet familien godt denne gangen ved å skyve tidligere Rennes» forsøk en gang til. Men Joshua King (28.) spesifiserte dominansen til laget sitt i den første tredjedelen, på en handling som Manchester United fortsatt var febrilsk som et dårlig valg av Aaron Wan-Bissaka.

I et sentrum av Femenia ble høyrebacken fra Red Devils også dårlig gjenopplivet, slik at Emmanuel Dennis kunne tjene King, som sa opp jobben. Hvis Mancuniens fikk ballen i løpet av de første 45 minuttene, var det sjelden ganger Hornets multipliserte forsøkene sine. Misfornøyd med straffemerket scoret Ismaïla Sarr målet til pause (44.) og avsluttet dermed en flott kollektivaksjon.

Redusert til 10 falt United etter Maguires utvisning

Tilbake fra garderoben gjorde Ole Gunnar Solskjær to endringer med innslagene til Anthony Martial og Donny van de Beek. erstatter Marcus Rashford eller Scott McTominay. Ett valg lønnet seg raskt for den norske treneren som den nederlandske midtbanespilleren (50. Martial var i starten av handlingen at Jadon Sancho flyttet og deretter krysset for portugiseren.

Manchester United presset deretter på for en utligning i andre omgang. Alene mot Ben Foster før timen (57.), mislyktes Cristiano Ronaldo i avgjørelsen. Momentumet ble stoppet av en stor defensiv feil av Harry Maguire, som ble utvist etter å ha mistet ballen til Tom Cleverley (69.). «CR7» hadde fortsatt en sjanse (75.), men hodet hans bommet på rammen etter et innlegg fra Sancho. Målet hans (77.) ble nektet på grunn av en legitim offsideposisjon.

Men Hornets nøt ekstra tid på Vicarage Road. Brasilianeren João Pedro signerte det tredje målet (90 + 2) med et skudd ved første stolpe. Til tross for en refleksredning fra David De Gea i forrige aksjon, mistet United ballen raskt for det første Premier League-målet av den unge (20) João Pedro. Så fullførte Emmanuel Dennis denne gjensidige suksessen på samme side (90. + 5.) og utnyttet også Manchester Uniteds defensive apati.

For laget til Claudio Ranieri, som har som mål å opprettholde, er denne sesongens andre seier definitivt en god rekord. Watford har nå 13 poeng mot 17 for Manchester United. For Cristiano Ronaldo og hans partnere er det viktig å snu siden raskt med en tur til Champions League tirsdag (18.45) på Villarreal-banen. Neste søndag vil United utfordre Chelsea, de nåværende lederne i Premier League, på Stamford Bridge.

You may also like

Leave a Comment