Home » «Mareritt, krise, slag i ansiktet.» Nordmenn er opptatt av genserne sine. Stöckl reagerer

«Mareritt, krise, slag i ansiktet.» Nordmenn er opptatt av genserne sine. Stöckl reagerer

by Thure Lindhardt

Det var en av de mest spennende lagkonkurransene de siste årene! Før den siste hoppergruppen ledet polakkene, men forskjellene i lederskap var små! I den siste gruppen hoppet først japaneren Ryoyu Kobayashi 128,5 meter, like etterpå hoppet Stefan Kraft 133 meter og østerrikerne var sikre på medalje. Karl Geiger svarte imidlertid strålende, som landet på 136 meter og tyskerne tok ledelsen. Alt var avhengig av Dawid Kubacki. For at Polen skulle vinne gullmedaljen, viste datamaskinen at den måtte hoppe 137 meter. Dessverre hoppet han «bare» 127,5 meter og med det tok polakkene bronsemedaljen!

Se videoen
Piotr Żyła har allerede en følger. «

De største taperne i lørdagens konkurranse var de norske, som bare ble nummer 6. Selv om Johann Andre Forfang viste 5. beste hopp i 1. serie, kunne ikke hans arbeid veie opp for tapene som Mrius Lindvik og Daniel Anre Tande gjorde på sine første forsøk.

Nordmenn misfornøyd med innstillingen til hopperne

– Dette er nok den tøffeste dagen du har hatt som idrettsutøver, sa norsk trener Clas Brede Brathen. – Det har vært en veldig skuffende uke. Vi rakk det ikke – innrømmet Tande heftig.

Real Madrid setter pris på Gareth Bale. Den interesserte klubben må betale mye

Og han la til: Jeg er fryktelig sint på meg selv. Jeg gjorde et godt hopp inn i treningsserien og gikk så tilbake til gamle dårlige vaner som jeg ble hardt straffet for.

– Hadde vi hatt Halvor Egner Granerud med på laget hadde det vært fint. Da skulle vi kjempe om medalje. Det hele var veldig merkelig. Vi hoppet ikke best og hun hjalp oss ikke vær. La oss trekke konklusjoner – sa Robert Johansson.

– Lindviks snitthopp gjorde det vanskelig for oss i starten. Det var en veldig negativ skuffelse, sa treneren for det norske laget, Alexander Stöckl, som også var sint på de lokale journalistene.

«De har de siste tre dagene lurt på hvordan infeksjonen oppsto, hvorfor Halvor ikke hadde maske på en tidligere pressekonferanse, og de lette etter de skyldige. Det var som et slags massivt angrep når vi hver dag hørte at vi gjorde alt feil – la han til.

Robert Lewandowski og Erling HaalandLewandowski ble spurt om Haaland. Nordmenn siterer stolt polakkens ord

Stöckl roste journalister fra andre land og smittet samtidig journalister fra Norge. – Du stiller korte, konkrete og objektive spørsmål, stiller ikke spørsmål og søker ikke en sensasjon. Du kan se at det er fagfolk som respekterer samtalepartneren. De var mer interessert i Halvors helse enn våre journalister, som etter 24 timer endelig var interessert i hvordan Halvor hadde det i utgangspunktet.

Stöckl ble imøtegått av Christian Nilssen for «NRK». — Man kan ikke forklare alt med Graneruds fravær. Den prestasjonen er et slag i ansiktet. Det er bare krise og et mareritt for hoppbakken vår – han kommenterte nederlaget til de norske hopperne.

You may also like

Leave a Comment