Home » Marius Borg Høiby, den slemme gutten i den norske kongefamilien som ikke ville passe inn i form

Marius Borg Høiby, den slemme gutten i den norske kongefamilien som ikke ville passe inn i form

by Thure Lindhardt

De første årene etter ekteskapet måtte Mette-Marit bli akseptert av et helt land, men måtte også redde sønnen fra denne plutselige berømmelsen. For pressen er gal etter denne lille gutten med en urolig skjebne: De minste gjerningene og gestene til Marius, som utvikler seg i hovedstadens mest privilegerte kretser, blir avhørt og rapportert. Til tross for seg selv blir han en kjendis og må ta et oppgjør med det. Spesielt når tenåringene hans treffer overskriftene.

Et ønske om anonymitet

På sin tjueårsdag i 2017 uttrykte han et ønske om å gjenvinne anonymiteten. Moren hans, som en dag skal bli dronning av Norge, publiserte da et åpent brev der de ba media respektere hennes eldste sønns ønske om privatliv. «Marius har alltid hatt en rolle som er vanskelig å definere […] Han er ikke en offentlig person, skrev hun, og minnet om at journalister ofte har krysset grenser tidligere: NRK-TV fulgte oss da vi spilte i Frognerparken den ettermiddagen. [à Oslo, ndlr]. Marius ble 3 år gammel. Ingen ville gjort det mot et barn i dag. «

For å bygge dette nye livet bedre, flyttet Marius Borg Høiby til USA, hvor han gikk på University of Santa Monica. Så prøvde han flere yrker: han ble sjefredaktør for et magasin, jobbet for en datingapp og til slutt for et eiendomsmeglerfirma.

I Los Angeles møter Marius også kjærligheten personlig Juliane Snekkestad, flott modell som ser på de skallete sidene av. er vant til lekegutt. Paret flytter etter hvert til London, hvor den unge kvinnen prøver å skape seg et navn på kino og får en rolle i filmen Maleficent: The Power of Evil ved siden av Angelina Jolie.

I 2020 bestemmer Marius og Juliane seg endelig for å returnere til Norge, til tross for press fra paparazziene som er ivrige etter å følge dette glamorøse paret. Sammen kjøper de et hus i utkanten av Oslo og deltar jevnlig i private rettsarrangementer, hvor Julianne ble veldig godt mottatt. Marius er fortsatt et stykke unna sitt prinsbilde, i dag er han mekaniker på et motorsykkelverksted. En av lidenskapene hans, som vi kan se på Instagram-kontoen hans, der han poserer med sin Harley-Davidson. For selv om han ønsker å leve i hemmelighet, er fristelsen til sosiale nettverk noen ganger for stor.

You may also like

Leave a Comment