Home » Markedet byr på utfordringer: hos Resta – svaret med løsninger | selskap

Markedet byr på utfordringer: hos Resta – svaret med løsninger | selskap

by Gunnar Garfors

Det raskt skiftende markedet gir oss stadig nye utfordringer. Å finne løsninger raskt er viktig for både bedrifter og privatpersoner og til og med forbrukere. Resta er et rom og en mulighet til å lære om de mest effektive markedsløsningene, å «røre» på dem eller til og med lære «her og nå».

Det finnes bare 70 slike maskiner i verden, hvorav en vil være utstilt på Resta-utstillingen

Økologi og miljøvennlighet er også relevant for anleggsmaskinmarkedet. Etter de siste trendene har den tyske produsenten Bomag utviklet Bomag BT60e batterivibrator som veier 71 kg, som på ingen måte er dårligere enn bensinanaloger når det gjelder ytelse, og batteriet rekker til 30 minutters kontinuerlig drift. Så langt er det kun den første batchen som er produsert – 70 enheter. Elremta Mastermann er en av få representanter valgt av produsenten til å motta et apparat for utstilling.

– Noen land, som Norge, har forbudt forbrenningsmotorer i store bysentra på grunn av CO2-utslipp og støy, sier Ugnius Noreika, salgs- og markedsdirektør i UAB Elremta Mastermann, og kommenterer trender og beslutninger. – Etter hvert som verden bestemmer seg for å gå grønt, utvider produsentene sine tilbud. Vi håper også å bringe anleggsmaskinprodusenten AtlasCopcos ZenergiZe ZBP45 kraftverk til Resta-messen. AtlasCopco ZenergyZe er et energilagringssystem, løsningen for den grønne fremtiden.»

En annen trend er mangel på ansatte, spesielt fagarbeidere. Svaret på disse utfordringene er stadig mer profesjonelle enheter. På messen presenterer selskapet også gipsplateskjæremaskinen PFT BoardMaster fra den tyske produsenten Knauf PFT GmbH, som ikke bare øker produktiviteten mange ganger, men også reduserer avfallet. Allsidigheten til enheten lar deg ta på deg de mest komplekse oppgavene med å kutte og frese gipsplater.

Resta-utstillingen gir muligheter ikke bare for den profesjonelle byggherren, men også for den krevende hjemmebrukeren, da utstillingen presenterer de mest avanserte teknologiene som kreves for å jobbe i konstruksjon, fra håndverktøy til de mest komplekse maskinene og mekanismene.

100 års historie – under moderne markedsforhold

UAB Koelner Vilnius, representanten for RAWLPLUG (kvoteløsninger) for de baltiske statene, jobber etter prinsippet om at hvis en person ikke går opp på fjellet, vil fjellet komme av seg selv. Historien som revolusjonerte markedsføring og direktesalg for 100 år siden vises. På den tiden var det Rawlplug Traveling Showroom, i dag er det det mobile trenings-, test- og innovasjonssenteret RAWLPLUG TRUCK, som bringes til utstillingen av RAWLPLUGs baltiske representant Koelner Vilnius.

«I løpet av de første 3 dagene av messen vil mobilsenteret tilby praktisk opplæring i de nyeste RAWLPLUG-monteringsløsningene og hvordan man jobber med EasyFix-programvaren for designere. Vi vil også presentere elektroverktøy, gassspikere og trefesteløsninger, sier Darius Šiliauskas, selskapets leder, og understreker fordelen med å være på ett sted samtidig som vi kombinerer teori med praksis.

Moderne europeiske standarder har etablert levering av sertifiserte godkjenningssystemer i henhold til sertifiserte metoder eller ETA, European Technical Assessment. For utstillere – byggherrer og bedrifter som trenger kvalifisert personell – er en annen effektiv løsning på problemet RAWLPLUG, som tilbyr sertifiserte festeløsninger og profesjonell opplæring.

Ventilasjonen av lokalene endrer spillereglene

Ved ikrafttredelsen av forskriften om å bygge A++-bygg med energieffektivitet var det fare for dårlig ventilerte rom med fuktige vegger og muggsopp. Det er ikke bare en falleferdig bygning, men fremfor alt menneskers helse og livskvalitet.

Moderne produsenter av boligventilasjonssystemer fra den litauiske OXYGEN Group tilbyr neste generasjons intelligente ventilasjonsløsninger og endrer spillereglene i bransjen.

«Vi la merke til det den gangen. Luften i boligkvarteret må være slik den er nødvendig, når den er nødvendig og så mye som den er nødvendig, fordi vår oppgave er å sikre et mikroklima av høy kvalitet og den enkleste kontrollen av recuperatoren, – understreker lederen av OXYGEN Gruppe Žilvinas Salialionis. – Vanligvis aksepterer folk recuperatoren som en boks som blåser luft, men går glipp av poenget – hvem trenger egentlig denne boksen? I utstillingen skal vi prøve å forklare recuperatorens natur for folk, fordi det gode fra det onde vanligvis bare skiller seg hos eldre mennesker i rommene med og uten recuperator. Et mikroklima av høy kvalitet betyr forøvrig ikke bare å sikre riktig mengde luft ved hjelp av en ny generasjon entalpiteknologi, men også å sikre riktig fuktighet.»

På Resta-messen presenterer selskapet ekstremt kompakte rekreatorer som med kun 25 kg er rundt 20 kg lettere enn konvensjonelle rekreatorer. Fordi OXYGEN Group bruker banebrytende produksjonsteknologi som gjør det mulig å erstatte metallhuset med polypropylen (EPP), som gir høy termisk og akustisk motstand. I sammenheng med den nåværende situasjonen er slike recuperatorer spesielt relevante fordi de krever mye mindre metall, hvis priser allerede har økt med en og en halv ganger. Gjenoppretting med OXYGEN er like enkelt som å puste luft.

Lederen for selskapet – ventilasjonsekspert Ž.Salialionis – leser rapporten «Recuperation: baubas or a friend?» i utstillingen. Nye tilnærminger, nye teknologier og grønne trender inspirerer ikke bare, men bidrar også til å finne løsninger som øker vitaliteten til bedriften.

You may also like

Leave a Comment