Home » Märtha Louise fra Norge: Din 16 år gamle datter vil bli kåret til Beauty and Fashion Influencer 2021

Märtha Louise fra Norge: Din 16 år gamle datter vil bli kåret til Beauty and Fashion Influencer 2021

by Thure Lindhardt

16 år gamle Leah Isadora Behn, datter av Märtha Louise fra Norge og barnebarn av kongen, har nettopp vunnet Vixen Award Beauty 2021 for sin innflytelse på mote og skjønnhet på Instagram og Tik Tok. Nok en gang beviset på at medlemmene av kongefamiliene er ekte trendsettere.

Hun er 16, hun har gjennomsiktige blå øyne og en trendy blond bob. Lange mandelnegler og moteriktige antrekk. Med mer enn 60 000 følgere på Instagram, Leah Isadora Behn, datteren til den uredde Märtha Louise fra Norge, har gjort seg bemerket på sosiale medier og har nettopp fått en pris for det.

Leah Isadora Behn vant Vixen Award Beauty 2021 22. oktober 2021 for sin sminkeopplæring og moteinnflytelse. En belønning som ungjenta ikke hadde forventet og takket moren Märtha Louise fra Norge, som var til stede i rommet, og faren som begikk selvmord 24. desember 2019. Uten å glemme, selvfølgelig, å takke sine mange fans.

På den profesjonelle Instagram-kontoen hennes ser vi henne posere med en skinnende munn eller veldig fargerik øyesminke. Hun legger også ut oppdagelsen av Kylie Jenners hudpleie og sminke, som hun åpenbart er en fan av. Moren hennes, Märtha Louise fra Norge, la også stolt ut på sosiale nettverk at hun var glad for datterens belønning og forklarte at Leah Isadora Behn har hatt et ekte kunstnerisk talent for mote og skjønnhet siden hun var 2 år gammel.

Kredittbilder: AFTONBLADETBILD / BESTIMAGE

You may also like

Leave a Comment