Home » Märtha Louise fra Norge: en prinsesse uten like

Märtha Louise fra Norge: en prinsesse uten like

by Thure Lindhardt

Prinsesse Märtha Louise av Norge, som fyller 50 år 22. september, har et travelt og dramatisk liv.

En bursdagsgave som kun kronede hoder kan dra nytte av: I anledning hennes 50-årsdag, onsdag 22. september, fikk prinsesse Märtha Louise av Norge lov til å et helt nytt offisielt portrett. Som våre kolleger i Royal Histories rapporterer, har søsteren til tronfølgeren en rekke planer i tankene, inkludert begynnelsen på et nytt liv i USA. Korn hvem er egentlig denne prinsessen med en uvanlig rute?

Livet til den eldste datteren til kong Harald V og dronning Sonja er langt fra en lang, rolig elv. En sjelden forekomst for et kronet hode, det er det faktisk en skilt kvinne. Med den norske forfatteren Ari Behn fikk hun tre døtre, Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12). Etter fjorten år med forening kunngjorde paret offisielt at de ble splittet 5. august 2016, som kunngjort av AFP, nærmere bestemt av Paris-kamp. Skilsmissen deres vil bli annonsert noen måneder senere i 2017.

Selvmord på julaften

Skilsmissen til kongeparet hadde ført til et svært hjertelig forhold mellom eks-ektefellene. Ari Behn var også i jevnlig kontakt med stemoren sin, dronning Sonja, i over et tiår. Men prinsesse Märtha Louise ble truffet forferdelige nyheter på julaften 2019: eksmannen hennes drepte seg selv kvelden skulle han våkne i selskap med hele kongefamilien. I et intervju med den norske kringkasteren TV2I februar i fjor hadde prinsessen, som sjelden før, betrodd seg til sorgen som overveldet henne da hun fikk vite om dødsfallet til døtrenes far.

Til tross for dette selvmordet som har preget hele den norske kronen, har ikke prinsesse Märtha Louise gitt opp kjærligheten. Hun kom faktisk tilbake til et forhold med en mann som etter en humpete start til slutt ble svært godt akseptert av kongefamilien. Dette er amerikaneren Durek Verrett, som også er sjaman. Takket være dette nye forholdet til Californianeren har prinsessen nær mange Hollywood-stjerner, Inkludert skuespillerinnen Gwyneth Paltrow, som hun nå regner som en av sine nære venner Vanity fair.

Det kunne den norske befolkningen også gå inn i privatlivet til prinsessen Takket være et ekstraordinært prosjekt: Märtha Louise fra Norge lanserte faktisk et reality-TV-program med en nøktern tittel Martha, i seks episoder og ble sendt i april og mai 2021. «Jeg er en offentlig person og pressen skriver mye om meg, sa hun i en pressemelding i oktober i fjor. Denne serien er en mulighet til å vise livet mitt på en annerledes og ny måte. « Med dette prosjektet ønsket den norske prinsessen også «Spekulasjoner om [elle] og [sa] livet» plaget.

Artikkel i samarbeid med 6Medias

Bildekreditt: Action Press / Bestimage

You may also like

Leave a Comment