Home » Marthä Louise fra Norge: The Exuberant Lifestyle of Her Fiance Guru Questions

Marthä Louise fra Norge: The Exuberant Lifestyle of Her Fiance Guru Questions

by Thure Lindhardt

Marthä Louise fra Norge har fortsatt den perfekte kjærligheten til sin forlovede sjaman Durek. Den berømte Los Angeles-guruen er aktiv på sosiale nettverk og avslører ustanselig sin sprudlende livsstil, inkludert gaver fra prinsessen. En irriterende vane som fascinerer …

Drømmelivet hans er fascinerende. Den kjente guruen fra Los Angeles, Shaman Durek, avslører sin kjedelige hverdag på sosiale nettverk. I nærheten største amerikanske stjerner inkludert Gwyneth Paltrow og Antonio Banderas, den selverklærte sjamanen elske perfekt med Marthä Louise fra Norge. Til tross for rykter om separasjon, ble paret nylig gjenforent i hjertet av villaen hans i Beverly Hills for å feire prinsessens 50-årsdag.

For å feire deres gjenforening og bursdagen til arvingen Marthä Louise av Norge, Durek Verrett sparte ikke på gavene, avduker Royal Stories-nettstedet. I et intervju med People avslører 46-åringen liten dekorum detaljene i smykket : «en dobbeltring signert Paige Novick, satt i gull med diamanter verdt € 2720» og «et diamantbesatt gullarmbånd med bølgeeffekt», et smykke som solgte for over 7000 dollar betro seg til guruen.

Sjaman Durek er interessert i Marthä Louises penger fra Norge?

Vanvittig forelsket i datteren til kong Harald V. Mann av haitisk opprinnelse, rettferdiggjør gesten: «Jeg ønsket å gi henne en vakker juvel som står for vennskap og kjærlighet – det er granatsteinen», avslørte han til media «Edle diamanter representerer kjærligheten jeg har til stjernene som jeg ser opp til når jeg teller dagene da vi skal være sammen igjen», Sjaman Durek fortsetter. Presenterer at datteren til Dronning Sonja av Norge skynd deg å ha på deg, på et av bildene som kjendisguruen la ut.

derimot noen aspekter ved luksusliv intriger av sjaman Durek, spesielt hjemmet hans: «Huset han for øyeblikket er på lån er verdt 10 millioner dollar. Eierens identitet er fortsatt hemmelig.» avslørt Kongelige historier ifølge norske pressekilder. I begynnelsen av forholdet deres har sjamanen lenge vært under mistanke interessert i rikdommen til partneren sin.

Fotokreditt: Ritzau Scanpix / Bestimage

You may also like

Leave a Comment