Home » Maryna, du vil ha en medalje! Stor sjanse på onsdag

Maryna, du vil ha en medalje! Stor sjanse på onsdag

by Gunnar Garfors


Getty Images / Alex Pantling / På bildet: Maryna Gąsienica-Daniel

Arkadiusz Dudziak


Maryna Gąsienica-Daniel har sjanse til medalje i verdensmesterskapet onsdag klokken 12.00. Og til tross for helseproblemene er hun en av få kandidater til pallen i parallell storslalåm.

Onsdag er sannhetens øyeblikk. Maryna Gąsienica-Daniel skal konkurrere i ett av sine to kroningsarrangementer i alpint verdensmesterskap på ski. Foran polakken står den parallelle storslalåmen, der hun for to år siden nettopp hadde vunnet medalje og til slutt falt ut i kvartfinalen på grunn av en absurd regel.

Parallell storslalåm er en uvanlig konkurranse som nylig har blitt arrangert i verdensmesterskap. To deltakere sykler samtidig, den ene på blå bane, den andre på rød løype. De bytter senere. Den med best sammenlagt tid fra begge løpene går videre.

I kvalifiseringen tirsdag presenterte polakken seg meget bra. Hun endte 5. gang på rød rute og 6. sammenlagt. Det vil imidlertid ikke være en lett oppgave for dem.

SE VIDEOEN: En unik gest. Tårer av følelser kom

Allerede i 1/8-finalen møter hun sveitseren Andrea Ellenberger, som presenterte seg litt dårligere enn vår representant i kvalifiseringsrundene, men kjørte på en litt tregere, blå bane. Hun blir en formidabel motstander.

Går polakken videre, blir det enda vanskeligere i kvartfinalen. Mest sannsynlig møter hun vinneren av elimineringsrunden, Thea Louise Stjernesund.

Og bortsett fra sine motstandere, sliter Maryna Gąsienica-Daniel også med helseproblemer. Heldigvis forstyrrer de imidlertid ikke startene deres, noe som kan sees av resultatene deres i verdensmesterskapet i Courchevel.

Den parallelle storslalåmkonkurransen starter onsdag 15. februar klokken 12.00. Sendes på Eurosport 1 og Player. Direkte dekning i WP SportoweFakty.

Fortsett å lese:
Boe starter i sin liga. Polakker over førti
Hvis du vil holde deg oppdatert på sport, abonner på den daglige delen av de viktigste nyhetene. Bruk vår chatbot med et klikk HER.

You may also like

Leave a Comment