Home » Med buss til Norge – Gdynia

Med buss til Norge – Gdynia

by Peter Østbye

Stena Line har startet et samarbeid med FlixBus for å lansere den første direkte bussforbindelsen fra Polen til Norge med fergeoverfart fra Gdynia til Karlskrona. I går, 3. august, gikk den første turen på denne internasjonale bussruten N1202.Bussrute N1202nettopp åpnet FlixBusforbinder sørlige og sentrale byer poleringsom for eksempel Krakow, Katowice, Łódź, Ciechocinek, Løpe, desember, Gdansk, Sopot Og GdyniaMed Karlskrona I Sverige via en fergeforbindelse fra Stena linje. Ruten inkluderer også stopp i svenske byer Växjö, Varnamo, Jönköping, Borås Og Gøteborgmed kursavslutning i hovedstaden NorgeOslo.

Passasjerer kan seile komfortabelt og trygt det Baltiske hav, fordi bussbillettprisen inkluderer ferjetur med overnatting i lugar med bad. I tillegg kan sykler også fraktes med buss og ferge.

– Vi gleder oss til å jobbe sammen FlixBus ved å etablere denne forbindelsen. Vi håper at initiativet FlixBus vil vekke de reisendes interesse, noe som vil gi den mulighet til å utvikle seg videre – sier han Pedro CanchayTravel Commercial Manager for regionen det Baltiske hav I Stena linje.

Takket være samarbeidet med Stena linje, FlixBus gir mulighet for enkel og bærekraftig reise polering direkte til de skandinaviske landene – via det Baltiske havTil Sverige Og Norge. Linjen skal operere syv dager i uken i begge retninger hele året.

FlixBus buss ved fergekaien, med ferge parkert ved siden av.

(Pressemelding fra Stena Line)
You may also like

Leave a Comment