Home » Med PeoPay kan du kjøpe billetter og aktivere parkeringsavgifter

Med PeoPay kan du kjøpe billetter og aktivere parkeringsavgifter

by Thure Lindhardt

Bank Pekao har fullført test- og pilotfasen av den siste versjonen av PeoPay. Appen er nå tilgjengelig for alle kunder som kan forvente ytterligere funksjoner om kort tid.

Ny versjon av applikasjonen PeoPay, etter en test- og pilotfaseer nå tilgjengelig for alle kunder til Bank Pekao. En nyhet som snart vil debutere på appen er muligheten Kjøpe billetter til lokal offentlig transport og Alternativ for parkeringsavgift.

Utseende: Bank Pekao inviterer deg til å betateste PeoPay-applikasjonen

Bile na T-bane, trikk eller buss kan kjøpes fra applikasjonen uten å måtte søke etter billettautomat eller butikk. Alt du trenger å gjøre er å logge på PeoPay-applikasjonen, velg en fane «Billetter», Plassering og type billett. Systemet er under pilotering og den nye tjenesten vil følge tilgjengelig for alle brukere snart.

Ved å lage den nyeste versjonen av applikasjonen lyttet vi først og fremst til meningene til kundene våre som testet applikasjonen. Som svar på dine behov, vil vi også legge til ny funksjonalitet og tjenester til applikasjonen som ikke nødvendigvis er relatert til bank.

– kunngjorde Bartosz Zborowski, direktør for innovasjon og eksterne kanaler i Bank Pekao.

Pekao hevder at den nyeste versjonen av PeoPay-applikasjonen er raskere og mer intuitiv. Blant de oppdaterte funksjonene var Anleggsmoduly samt mer effektiv Modul for utførelse av overføring. Applikasjonen ble utviklet i sin helhet av Pekao Bank-teamene.

Designarbeidet krevde tett samarbeid mellom mange områder i banken: virksomhet, IT og sikkerhet. Ytelseskravene til mobilapplikasjoner ble ivaretatt gjennom bruk av de nyeste tilgjengelige teknologiene, noe en moderne oppstart ikke ville skamme seg over.

– overbeviser Marek Lenz, direktør for IT-senteret til Bank Pekao.

Søknader sendes i slutten av september 2021 PeoPay hun var nær 2 millioner aktive brukere. En raskt utviklende gren av PeoPay er en applikasjon for barn opp til 13 år gamle PeoPay KIDS med nesten 60 000. Brukere som har akkumulert PLN 44 millioner i innskudd, omtrent 90 prosent. av dem har betalingskort.

Utseende: PeoPay-applikasjonen forsvant fra Google Play. Hva sier pekao?
Utseende: Bank Pekao tilbyr Google Pay-betalinger til bedrifter

Kilde til bilder: Bank Pekao SA

Tekstkilde: Bank Pekao SA

You may also like

Leave a Comment