Home » Media: Lewandowski har vist agenten hvor han vil avslutte karrieren. «Jordskjelv» fotball

Media: Lewandowski har vist agenten hvor han vil avslutte karrieren. «Jordskjelv» fotball

by Erlend Loe

Robert Lewandowskis kontrakt i Bayern München går ut ved slutten av neste sesong – i juni 2023, og samtalene om en kontraktsforlengelse har ennå ikke startet, selv om spillerens representanter inviterte Bayern-myndighetene til bordet for noen måneder siden. «Bild» skrev allerede at polakken er skuffet over klubbens handlinger og behandler det som respektløst.

se videoen
Lewandowski fortsetter å overraske. Et herlig skudd i kurven!

Den tidligere Tyskland-representanten stoler sterkt på Lewandowski-Haaland. «Absurd»

– Robert har ikke bestemt seg for fremtiden sin ennå. Han og klubben er enige om én ting: Dersom kontrakten ikke forlenges, selges den til sommeren. Ingen nettsider ønsker å bli kringkastet gratis i 2023, sa Christian Falk, journalist fra «Sport Bild» og forfatter av boken «FC Bayern». Untold Stories of a Football Superpower,» nylig.

Real Madrid kan strekke seg etter Lewandowski. «Ekte drøm»

Flere og flere, noen ganger oppsiktsvekkende, rapporter om Lewandowskis fremtid dukker opp i media. Ifølge de siste nyhetene har Lewandowski vært mål for Barcelona. Men andre klubber er også interessert i kapteinen på det polske laget. Og blant dem, ifølge den spanske avisen As, er Real Madrid.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl!

Lewandowski har vært knyttet til Real i årevis. Som spanske journalister skriver, «å avslutte karrieren i Real Madrid er hans virkelige drøm, og han ga den videre til sin agent Pini Zahavi.» Samtidig bekrefter «Ace» Falks uttalelser om at polakken utelukker å forlate FC Bayern etter at kontrakten har gått ut. I så fall vil det være i løpet av sommerens overgangsvindu om noen måneder. Og ifølge spanjolene er Lewandowski fast bestemt på å få det til.

Noussair MazraouiLewandowski uten kontrakt og FC Bayern ser etter forsterkninger. Nagelsmann trykker

«As» legger imidlertid til at Lewandowski ikke er den eneste spissen som ønsker å endre miljøet. Vi leser i teksten at neste overgangsvindu kan bli direkte historisk. «Jordskjelv blant de ni beste i verden» – det er overskriften på hele artikkelen. Kylian Mbappés overgang til Real Madrid er nesten dødsdømt. I tillegg til franskmennene ønsker klubben også å tiltrekke seg Erling Haaland. Hvis dette lykkes, vil Lewandowski-spørsmålet kollapse. Det bør være det første alternativet dersom nordmannen ikke klarer å lande.

«Tatt i betraktning at kontrakten hans går ut neste sommer, anslås det at Lewandowski ikke bør koste mer enn €50-60 millioner. Han vil være 34 i august (han er ett år yngre enn Benzema) og han har to eller flere kamper i tre sesonger. på høyeste nivå «- skriver» Ess «.

I tillegg til Mbappe, kan Haaland og Lewandowski også Romelu Lukaku og Harry Kane bytte farger. Belgieren er misfornøyd i Chelsea og vil mest sannsynlig gå, mens Kane var nær ved å slutte seg til Manchester City i fjor sommer. Det skjedde ikke da.

Bayern-spillere mot Nagelsmann.  De snakker ikke engang med hverandre.  Blir det en overføring?Bayern-spillere mot Nagelsmann. De snakker ikke engang med hverandre. Blir det en overføring?

You may also like

Leave a Comment