Home » Medvedev ønsket asyl i Norge. Han ble arrestert i Sverige

Medvedev ønsket asyl i Norge. Han ble arrestert i Sverige

by Catherine Monroe

I følge innlegget fra den russiske uavhengige portalen Gulagu.net på Telegram, reiste Medvedev til Gøteborg for å kjøpe billige sigaretter. Mannen forklarte at han bommet på returbussen, han gikk Kjæresteda han ble stoppet av en politipatrulje.

Ifølge svenskene politiet, Medvedev, som ikke hadde rett til opphold på svensk territoriumHan ble arrestert av migrasjonskontoret. Den skal overleveres til norske myndigheter.

«Han trodde han kunne komme inn i Sverige»

advokat Medvedev Brynjulf ​​Risnes kalte hendelsen en «misforståelse», ifølge Dagbladet. Min klient trodde han kunne komme inn i Sverige forklarte advokaten.

Russeren ble inne i slutten av februar Oslo arrestert av politiet, og deretter løslatt etter en uttalelse etter et slagsmål på en av pubene i sentrum. Under prosedyren angrep han en av betjentene. Natt til 13. januar krysset Medvedev den russisk-norske grensen nær landsbyen Nickel i Murmansk-regionen og søkte deretter om asyl i Norge. Mannen ble midlertidig arrestert og avhørt som vitne av Kriminalavdelingen med ansvar for å straffeforfølge krigsforbrytelser.

Russeren hevder han var sjefen for avdelingen Wagner-gruppenHan har med seg filmer som vitner om forbrytelsene som er begått Ukraina. Media innser at Medvedevs historier kanskje ikke er troverdige. Det spørs blant annet om han kunne utføre viktige funksjoner og krysse grensen uten støtte fra andre mennesker.

You may also like

Leave a Comment