Home » Meget gode resultater fra SKB-spillerne på internasjonalt nivå

Meget gode resultater fra SKB-spillerne på internasjonalt nivå

by Erlend Loe

I helgen deltok våre spillere Robert Cybulski og Jan Szeszko i utenlandske turneringer. Robert deltok i VICTOR Croatian International 2023-turneringen og Janek i Slovak Youth U17-turneringen 2023.

Robert spilte som et par med Szymon Ślepecki (ABRM Warszawa), vant mot par fra Norge, Danmark, Tsjekkia og Tyskland og kom til finalen.
i herredouble, der de konkurrerte mot det polske paret Jakub Melaniuk/Wiktor Trecki. I finalen beseiret de lagkameratene og tok 1. plass!

Robert vant også en bronsemedalje i mixed double med Kornelia Marczak (UKS PlesBad Pszczyna). I semifinalen tapte de knepent mot et par fra Tsjekkia: Vít Kulíšek/Kateřina Zuzáková.

Janeks opptreden i turneringen i Slovakia kan også betraktes som en suksess. I guttedoublekampen med Igor Skolimowski kom de til finalen uten å tape et sett! I finalen måtte de imidlertid innrømme tap til duoen fra Danmarks overlegenhet og tok en glimrende andreplass.

Janek spilte også i guttesingel, og oppnådde et like bra resultat i double! Janek kom seg til semifinalen, hvor han måtte innrømme sin overlegenhet
en spiller fra Danmark (Alexander Brogaard), som senere viste seg å være vinneren av hele turneringen.

Vi gratulerer spillerne våre med deres fremragende prestasjoner på den internasjonale scenen!

You may also like

Leave a Comment