Home » Messenger introduserer nye snarveier. @alle vil komme hit også

Messenger introduserer nye snarveier. @alle vil komme hit også

by Catherine Monroe

Meta bringer flere forbedringer til Messenger som vil ha stor innvirkning på gruppesamtaler i appen.

Meta rapporterer at fra og med i dag, 29. mars 2022, har Messenger noen interessante funksjoner som betydelig vil forbedre brukervennligheten ved å bruke applikasjonen i grupper. Begge alternativene er godt kjent for Slack-brukere og er riktignok veldig fordelaktige i mange situasjoner.

Messenger lar deg bruke @everyone, som sender varsler til alle som er i gruppechatten. Dette er en veldig nyttig funksjon, så lenge vi bruker den med måte, selvfølgelig. Det vil også være mulighet for å sende en melding til resten av samtalen uten varsel – start meldingen med /silent for det.

Kilde: Messenger

Meta kunngjør derfor at de snart vil introdusere enda flere kommandoer. «I de kommende ukene» vil det også være funksjoner som /pay, som du kan sende eller be om penger med direkte fra Messenger-chatten – men i utgangspunktet kun i USA.

iPhone-brukere vil også se enklere og raskere GIF-søk. Hvis du bruker /gif og skriver noe vi ønsker å finne, vil det vise oss de potensielle chat-postingsalternativene. Det vil også være noe for fans av uttrykksikoner, for med snarveier som /shrug og /tableflip kan du skrive klassiske komplekse følelser som består av forskjellige karakterer – for eksempel Lenny-ansikt eller smilende emoji-spredde hender.

You may also like

Leave a Comment