Home » Misalliansen er blitt et faktum. Den norske prinsessen ble forlovet med den amerikanske sjamanen Wprost

Misalliansen er blitt et faktum. Den norske prinsessen ble forlovet med den amerikanske sjamanen Wprost

by Gabriel Scott

Det svært kontroversielle forholdet mellom Martha Louise og Durk Verrett er snart formalisert. Paret sendte informasjon om forlovelsen til media, men datoen for bryllupet er endelig satt til å bli offentliggjort. «Ha tålmodighet med oss, vi vil kunngjøre alt i tide,» sa de nygifte. Datterens avgjørelse ble tidligere akseptert av Norges konge, Harald V, og dronning Sylwia. De sendte paret sine «hjerteligste gratulasjoner og beste ønsker for fremtiden».

Martha Louise, 50, er fjerde i rekken til den norske tronen. Hun er yngste søster til prins Haakon, etterfølger til Harald V. Hun var tidligere gift og har tre barn fra sitt forrige ekteskap med forfatter Arim Behn. Hun ble skilt i 2017, og to år senere tok Behn sitt eget liv.

Etter disse hendelsene gikk Marta Ludwika gjennom en vanskelig tid. I et intervju med norsk TV 2 fortalte hun at Verretta hjalp henne etter ektemannens død. Det var imidlertid informasjon i media som tydet på at sjamanen mishandlet en kvinne. Han bruker angivelig et medlem av kongefamilien for å annonsere tjenestene sine.

Forholdet mellom prinsessen og sjamanen

Prinsessens forhold er kontroversielt på grunn av Dereks aktiviteter. Mannen hevder å være «en sjette generasjons sjaman og healer». I følge medieoppslag skal han ha hevdet at uten hjelp fra leger «på egen hånd» kunne han kurere kreft og også stoppe aldringsprosessen.

God morgen Norge-moderatorer tok kontakt med mannen for en kommentar om saken. Sjamanen sa at han aldri sa det. – Folk kommer til meg hovedsakelig fordi de har problemer med terapiene de går gjennom. Jeg hjelper dem i slike situasjoner – forklarte han. Derek Verrett uttalte at han først «innså» at han hadde «overnaturlige sjamaniske evner» da han var fem år gammel, men utviklet dem ikke før han var elleve.


Les også:
Elizabeth IIs platinajubileum Hvem er mannen som eskorterte dronningen ut på balkongen?

You may also like

Leave a Comment