Home » MIX Fold 2, Buds 4 Pro og Pad 5 Pro. Vi vet utgivelsesdatoen

MIX Fold 2, Buds 4 Pro og Pad 5 Pro. Vi vet utgivelsesdatoen

by Connie Nielsen

De neste dagene blir veldig varme og det handler ikke om mye sol og høye temperaturer, men om veldig interessante hendelser fra mobile enheters verden. Først introduserer Samsung sine nye sammenleggbare smarttelefoner. Motorola vil ha sin presentasjon rett etter koreanerne. Nå får vi vite at Xiaomi også vil vise nyhetene sine.

xiaomi bekreftet nettopp det Ice Universe-analytikeren foreslo for noen dager siden. Premieren på deres nye enheter finner sted 11. august. Den kinesiske produsenten vil introdusere en ny sammenleggbar Neste generasjons smarttelefon MIX Fold 2. Hodetelefoner vil dukke opp hos guden hans Bluetooth Buds 4 Pro og Pad 5 Pro nettbrett.

Xiaomi vil presentere sine nye produkter 11. august

Når det gjelder Sammenleggbar smarttelefonmarkeddette er den viktigste måneden på mange år. I tilfelle MIX Folda 2 Vi kan stole på en ekstern skjerm Samsung AMOLED E5 med et sideforhold på 21:9, en FHD+-oppløsning på 2520 x 1080 og en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Hovedskjermen lover å bli like interessant, som mest sannsynlig vil ha et forhold på 10,3:9, det vil si når den er utfoldet den vil Enheten vil være nesten firkantet og det er kjent at den også vil støtte en oppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Enheten er utstyrt med Flaggskip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-prosessor, som støttes av 12 GB RAM. Brukeren får 512 GB eller 1 TB lagringsplass ombord.

Årets Pad 5 Pro vil være annerledes enn den som ble presentert i fjor. Denne gangen har vi å gjøre med en 12,4-tommers skjerm (i fjor var den 11 tommer). Den generelle designen og konfigurasjonen av kameraene vil også være annerledes.

Utseende: Oppo Reno8-serien er beriket med en annen modell

Utseende: OnePlus Nord N20 SE kommer stille i salg. Det er ikke verdt det…

Bildekilde: Shutterstock, Xiaomi

Tekstkilde: Xiaomi, Weibo

You may also like

Leave a Comment