Home » Mlekovita organiserte den andre nasjonale melkehandelskongressen

Mlekovita organiserte den andre nasjonale melkehandelskongressen

by Peter Østbye

Nye produkter, innovasjoner, teknologier i tjeneste for kvalitet, strategier for moderne forhandlere – disse og andre temaer ble diskutert av deltakerne på konferansen arrangert av Mlekovita Group 25. august i år. 2. nasjonale melkehandelskongress.

Mlekovita fokuserer på handelsteknikker

National Milk Trade Congress er et arrangement som har som mål å integrere selskapets interne miljø med miljøet, ikke bare det kommersielle, og gir fremfor alt de sammensatte Mlekovita-ansatte muligheten til å utvikle seg gjennom opplæring i kommersielle teknikker og taktikker.

Den andre National Dairy Trade Congress fokuserte naturligvis på problemene og utfordringene ved moderne handel, nye produkter og produktinnovasjoner. Aksen for arrangementet, som deltakernes presentasjoner dreide seg om, var opplæringen «Techniques and Tactics for Modern Sellers», ledet av Wojciech Chmielewski, PhD i psykologiske vitenskaper, SEO Center of Applied Psychology, foreleser i MBA-studier ved Warszawa University Trainer ved Universitetet for biovitenskap og næringsliv.

– Mlekovita Group er i stadig utvikling, men for å oppnå kommersiell suksess ikke bare på hjemmemarkedet, må vi ha profesjonelt og dedikert personell. Og jeg tror at vi har slike ansatte – de beste selgerne i Polen. Dette endrer ikke det faktum at dette høyeste nivået hele tiden må vedlikeholdes, trenes og forbedres. Derfor investerer vi jevnlig – for eksempel på 2nd National Milk Trade Congress – i møter med de beste trenerne, noe som sikrer at våre ansatte tilegner seg kunnskap, erfaring og ferdigheter som gjør at de kan gjøre jobben sin bedre og bedre dag etter dag utvikle seg både faglig. og personlig. Fordi utvikling er ikke bare grunnlaget for moderne detaljhandel, men for hele vår forretningsmodell

– sier Dariusz Sapiński, styreleder i Mlekovita Group.

Mlekovita kåret til de beste ansatte

Tradisjonelt begynte kongressen med en tale av administrerende direktør i Mlekovita-gruppen, Dariusz Sapiński, hvoretter minnesdiplomer ble delt ut til samarbeidende selskaper, inkludert: innen handel, som også er partnere til fredagsarrangementet. President Dariusz Sapiński anerkjente også representantene for Mlekovita Group-ansatte for de enestående prestasjonene og de beste resultatene til enhetene de leder, og anerkjente deres helårsinnsats for å bidra til å bygge Mlekovita Groups posisjon som industrileder. Etter avgjørelse fra formannen for Mlekovita-gruppen ble følgende personer hedret: Włodzimierz Szczerba, Łukasz Lichtenberg, Piotr Kuhiwczak, Grzegorz Giermek og Radosław Gorczyca.

Implementering av representanter for verkene overtatt av Mlekovita

Den andre nasjonale melkehandelskongressen var ikke bare en mulighet til å motta priser og tilegne seg nye ferdigheter under trening, men fremfor alt et sted for møter og diskusjoner mellom salgsmedarbeidere i Mlekovita Group – inkludert de som ble med i gruppen fra 1. september i Join-året . Representanter for anleggene i Czarnków og Chodzież – med representanter for selskaper og organisasjoner innen meieri- og handelsindustrien fra selskaper som samarbeider med Mlekovita. I tillegg fikk representanter for bedriftene som deltar på kongressen anledning til å presentere sine aktiviteter, sine mest interessante aspekter, sitt produktspekter og markedsanalyser for et bredt publikum i foredrag. Deltakerne kunne lytte til taler fra følgende selskaper: Tetra Pak sp. z oo, IFS Group, BNP Paribas Bank Polska SA, Chr. Hansen Poland sp. z oo, Expack sp. z oo sp. k., Dawtona sp. z oo, Fanex sp. z oo, Kompania Dystrybucyjna Tedi sp. z oo SKA og Juwent sp.j. og Decont sp. z oo Nano-Te sp. dyrehage

Du ser etter et lager til leie. Se annonser på PropertyStock.pl

You may also like

Leave a Comment