Home » Mobilnøkkel: Internasjonale samtaler er dyrere. Operatøren mister fordelen sin

Mobilnøkkel: Internasjonale samtaler er dyrere. Operatøren mister fordelen sin

by Connie Nielsen

Den virtuelle operatøren Klucz Mobile har annonsert en ny prisliste for internasjonale samtaler. Hva vil endre seg? Nesten hva som helst, og nettverket mister en av sine største styrker.

Klucz Mobile er en MVNO-operatør han grunnla og har vært i drift siden 2013 egen nisje av tjenesterannerledes enn konkurrentene billige internasjonale samtalerJeg. Evne til å ringe til utenlandske numre med oppførsel rimelig pris per minutt Det var fristende ikke bare for polakker som tok kontakt med sine slektninger i utlandet, men også for utlendinger som arbeider og bor i Polen. Det var også en god mulighet for dem til å holde kontakten med familiene sine.

Søk: Forhåndsbetalt T-Mobile: 1200 GB Internett gratis i ett år

Ny prisliste vil gjelde fra 1. mars

Dessverre mister Klucz Mobile en av sine nåværende fordeler. Operatøren postet ny prisliste for internasjonale samtaler, som viser at ratene vil øke betydelig. De nye prisene trer i kraft 1. mars 2022.

Den gjeldende prislisten for internasjonale samtaler, som fortsatt er i kraft, er en alfabetisk liste over land med forskjellige tariffer, der verdensregionen ikke har angitt beløpet. Det var imidlertid et skille mellom fasttelefon og mobiltelefon. Nå forsvinner denne underinndelingen og prislisten er delt opp fire soner:

 • Sone 0 / EU (EU, Norge, Island, Liechtenstein, Storbritannia – pris for 60 sekunders tilkobling 1 PLNfor en SMS 0,31 PLN,
 • Sone 1 (Andre europeiske land, Algerie, Armenia, Aserbajdsjan, Hviterussland, Georgia, Kasakhstan, Kirgisistan, Libya, Marokko, Russland, Sveits, Tadsjikistan, Tunisia, Tyrkia, Turkmenistan, Ukraina, Usbekistan) – pris for 60 sekunders tilkobling PLN 2,50for en SMS PLN 0,50,
 • sone 2 (Alaska, Australia, Canada, Ecuador, Gabon, Guatemala, Hawaii, Moldova, Puerto Rico, Somalia, USA, Venezuela, De amerikanske jomfruøyene, De forente arabiske emirater) – Pris for 60 sekunders tilkobling PLN 4,50for en SMS PLN 0,50,
 • sone 3 (Resten av verden) – Pris for 60 sekunders tilkobling PLN 6,50for en SMS 0,50 PLN.

Internasjonale telefonkostnader påløper for hver startet 30 sekunder.

Den nye prislisten er derfor for eksempel med z Prisøkninger per minutt:

 • Hviterussland – fra 1,89 til 2,50 PLN.
 • Kina – fra 0,25 PLN til 6,50 PLN,
 • Georgia – fra 1,59 PLN til 2,50 PLN,
 • Canada – fra 0,10 PLN til 4,50 PLN,
 • Tyskland – fra 0,25 PLN til 1 PLN,
 • Sveits – 0,45 til 2,50 PLN
 • Ukraina – fra 0,59 PLN til 2,50 PLN,
 • Amerikas forente stater – fra 0,10 PLN til 4,50 PLN,
 • Storbritannia – fra 0,30 PLN til 1 PLN.

For Europas vedkommende var prisene på de mest populære reisemålene, ikke bare i EU, lik Tysklands, dvs. fra 25 groschen til 1 PLN.

Du kan imidlertid trøste deg med at den nye prislisten også gir noen besparelser – bare ved å ringe for eksempel De nederlandske Antillene betaler vi for denne gangen PLN 6,50 istedenfor dette PLN 7,38

Det er heller ikke kjent hvilken effekt den nye prislisten vil ha pakker på tilbudfor eksempel KEY MAX, hvor det er forbindelser til Ukraina 12 øre på ett minutt.

Diskuter mobilnøkkelen i Telepolis-forumet

Søk: T-Mobile: tilbring fem dager uten et dataabonnement

Søk: Oransje: Motta gaven din. To måneder gratis eller gigabyte

Bildekreditt: Shutterstock

Tekstkilde: egen, Forum Telepolis.pl

You may also like

Leave a Comment