Home » Mohamed Salah er helten i Liverpool-derbyet

Mohamed Salah er helten i Liverpool-derbyet

by Erlend Loe

Mohamed Salah var helten i Liverpool-derbyet.

Mohamed Salah scoret to ganger i Liverpools 2-0-seier over Everton på Anfield. Egypteren ble kåret til beste spiller i Liverpool-derbyet i 9. runde av den engelske Premier League.

Everton befant seg i undertall fra det 37. minutt og utover da Ashley Young fikk sitt andre gule kort for en felling. De røde banket lenge hodet i veggen, men i andre omgang spilte Michael Keane en håndball i 16-meteren og etter en VAR-analyse ga dommer Craig Pawson straffe til Liverpool. Salah nærmet seg ballen og slo keeper Jordan Pickford. På pause utnyttet egypteren en pasning fra Darwin Nunez og økte til 2-0.

SE OGSÅ: Erling Haaland klatrer på rangeringen av de rikeste nordmennene

Liverpool har ikke tapt noen av sine fem siste derbykamper. Trener Jürgen Klopps lags rekord er: uavgjort og fire seire. Everton vant sist mot «The Reds» 20. februar 2021.

I fire av de seks Premier League-kampene som er spilt så langt på lørdag, viste dommerne fire røde kort. Denne situasjonen skjedde også i kampene mellom Bournemouth og Wolverhampton Wanderers (1:2), Brentford og Burnley (3:0) og Manchester City og Brighton (2:1). Spillerne som ble straffet var Bournemouths Lewis Cook, Burnleys Connor Roberts og Manchester Citys Manuel Akanji.

«The Citizens»-spissen Erling Haaland scoret det niende målet i kampen mot Brighton og er den mest effektive spilleren i Premier League. Salah er nummer to med sju mål.

Newcastle United slo Crystal Palace 4-0 hjemme med mål fra Jacob Murphy, Anthony Gordon, Sean Longstaff og Callum Wilson. På tvers av alle konkurranser er de hvite og svarte ubeseiret på åtte kamper, til tross for at de var i krise i august – de led tre tap på rad mellom andre og fjerde runde av Premier League.

MC, PAP

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment