Home » møter Nederland og Danmark scorer Memphis og Haaland hattrick

møter Nederland og Danmark scorer Memphis og Haaland hattrick

by Thure Lindhardt

Danmark forblir på sin sky. Som en overraskende semifinalist i det siste EM oppnådde det nordiske utvalget en sjette suksess på like mange kamper i disse kvalifiseringskampene ved å beseire Israel, den tidligere gruppe F-toeren (5-0). Det er Skottland som gjør gruppens gode jobb ved å slå den minste av marginene i Østerrike (1-0) og ta andreplassen (11 poeng) bak israelerne (10 poeng).

I gruppe G var Nederland hensynsløse mot Tyrkia (6:1). I Amsterdam gledet neo-Barcelona Memphis Depay nok en gang sitt publikum med et hattrick for å gi trener Louis Van Gaal, som igjen står ved roret i Oranjes, en vellykket premiere, samtidig som han tok hevn på tyrkerne som først gjorde dem Day overrasket (4-2). Med forskjellen i mål holder Batavians toppen av gruppen (13 poeng) foran Norge, seirende uten å tvinge Gibraltar (5:1). Den uunngåelige Erling Haaland scoret sitt hattrick i tilleggstid.

Kroatia og Russland på toppen av gruppe H

I gruppe A trodde Serbia at de kunne ta ledelsen takket være en verdifull seier i Irland. Uten å regne med målet mot sin leir Milenkovic på slutten av kampen (1-1). Sergej Milinkovic-Savics lag, som scoret det første målet i Dublin, forblir nummer to, 2 poeng bak Portugal, de enkle vinnerne i Aserbajdsjan (3-0).

Kroatia og Russland fortsetter endelig å se i øyehøyde på toppen av gruppe H. Den regjerende andreplassen tok seg hjemme ved å dominere Slovenia med et mål fra tidligere monegasker Mario Pasalic (3-0). I Moskva hadde et lite Russland det beskjedne utvalget fra Malta (2-0). På tredjeplass i gruppen rykket Slovakia ned Kypros med samme resultat (2-0).

You may also like

Leave a Comment