Home » Når jeg går ned vil jeg være en legende – Bedoes 2115 i juliutgaven av Świat Motorcycles!

Når jeg går ned vil jeg være en legende – Bedoes 2115 i juliutgaven av Świat Motorcycles!

by Erlend Loe

Midt i ferien presenterer vi årets syvende utgave av «Motorsyklenes verden». I juli-utgaven av Bedoes 2115 forteller han oss om rap-veiene og syklene sine, Andrzej tester egenskapene til BMW M1000RR og S1000RR, Eliasz tester de nyeste Husqvarna endurosyklene, Smoku introduserer en uvanlig tilpasset modell og Lech (som vanlig) den klager jeg ikke på mangelen på oppgaver. Vi anbefaler også gjerne at du tar med bladet vårt på motorsykkeltur (og ikke bare) – sesongen er tross alt i full gang. Ha det gøy mens du leser!

The World of Motorcyclists: Borys Przybylski – Bedoes 2015

«Jeg vil ikke fortelle deg at jeg er tynn, men jeg vil ikke fortelle deg at jeg ikke har talent heller.» Borys Przybylski – Bedoes 2115 forteller oss om rapgaten hans og hva motorsykler gjør i livet!

Premiere: BMW M1000RR / S1000RR

Det viser seg at forskjellige mennesker har de samme behovene. Fans av banekjøring har et felles mål: å fullføre hver runde så raskt som mulig. Det er imidlertid mange midler til målet. Vi sjekket hvor mye du kan få ut av produksjonssykler.

Premiere: Husqvarna Enduro 2024

For 120-årsjubileet til Husqvarna-merket presenterte den en helt ny serie enduro-motorsykler. På verdenspremieren i Norge sjekket vi om det bare var et reklamestunt eller om syklene faktisk opplevde virkelige revolusjoner.

Test: Honda XL 750 Transalp vs. Suzuki V-Strom 800 DE

Når man sammenligner disse maskinene, er det vanskelig å ikke referere til boksingens vektklasser. Vi vil absolutt ikke sette dem i den tunge kategorien, for det er der V-Strom 1050 og Africa Twin 1100. Mellomkategorien passer heller ikke, fordi den er representert av Suzuki V-Strom 650 eller Honda CB 500X. Så det forlater lett tungvekt eller junior tungvekt divisjon.

Ingen lisenssone: Junak ADV 125

Klassen av eventyrmotorsykler, også kalt eventyr, er ekstremt rik og enhver fan av slike maskiner vil finne noe for seg selv. Det kan være en enorm Triumph Tiger Explorer, det kan være en litt mindre Suzuki V-Strom 800 eller til og med en mindre Benelli 500 TRK. Og kanskje er det noe veldig lite i 125-klassen!

Anmeldelse: Kymco AK 550 Premium

Siden lanseringen av Kymco AK 550i i 2016 har vi fulgt utviklingen av dette flaggskipet tett i selskapets flåte. Så det var vanskelig å ikke benytte anledningen til å kjøre den nyeste, elegante og mest luksuriøse versjonen av «Akacz» – Premium.

Historien til motorsykler etter Lech: Joey Dunlop

Hvem har ikke hørt om de legendariske løpene på Isle of Man? Selv om arrangementet har vært offisielt og mer lokalt i sportslig forstand i mange år, er vinnerne kjent over hele verden. Ingen har vunnet her så ofte som Joey Dunlop.

Motolegends: Buell XB-serien

Historien om Eric Buell og motorsyklene han lager er så lang at en hel utgave av Motorcycle World ikke ville være nok til å fortelle den i detalj. Selskapet har hatt sine opp- og nedturer opp gjennom årene. La oss ta en pause før Buell stanser produksjonen for første gang. XV-serien var også godt kjent i Europa og sannsynligvis den mest siviliserte i historien til den amerikanske produsenten.

Egendefinert: Kawasaki 550SX/Kymco 125 «Ocean Drive» – ​​William Chiappa

En gang i tiden mottok Marcello Parimbelli – redaktør av Kustom World og arrangør av den tilpassede scooterkonkurransen på Motor Bike Expo i Verona – en melding som spurte om han ville godta søknaden om en førersofa. Han avslo fordi selv i en kategori som er åpen for rariteter, ville noe slikt være en grov overdrivelse. Han forlot imidlertid ikke entreprenøren uten noe. Han rådet ham til å redesigne en gammel vannscooter med gammeldags fluorescerende grafikk …

Stimulerende midler: Harley-Davidson Sportster (2004-2022)

Sportster er en av de lengst produserte motorsyklene i verden. Historien begynte i 1957. Ekte Harley-ryttere tok det ikke seriøst med det første. Men tidene endrer seg – i en tid med elektriske modeller og nye motorer som bryter med tradisjonen, er den klassiske Sportster i ferd med å bli en tradisjonell Harley som fortsetter «Good Vibration»-trenden.

Slik fungerer det: Drivstoffinnsprøytning (del 2 – Evolusjon og fremtid)

Dagens motorsykler kunne ikke eksistere uten drivstoffinnsprøytning. I en tid med stadig strengere utslippsstandarder står dette systemet ikke bare for den beste ytelsen. En stor del av hovedoppgaven er å holde forurensningene som slipper ut fra eksosgassen i sjakk. Er det virkelig sunt for motoren? Ikke alltid.

Naboer: Biker Paradise(r).

Landet Hubert bestemte seg for å besøke er vanligvis ikke assosiert med motorsykkelturisme for alle, for selv om noen planla å besøke det, gjorde de det stort sett i form av en transitt for å fortsette reisen sør eller vest i Europa. Han brukte den tyske Autobahn på denne måten mange ganger, men denne gangen bestemte han seg for å forlate motorveiene og se hva våre vestlige naboer har å tilby motorsyklister.

I horisonten: langdistansereiser

Hania og Jacek var i ferd med å komme til India på to hjul. Du har drømt om Silkeveien lenge – selv om den bare er 6000 kilometer lang og rundt 10.000 kilometer med vei. Noble intensjon, ikke sant? De har fortsatt ikke kommet til India, men de har funnet et nytt hjem… på en permanent reise.

For mer informasjon, se siste utgave av bladet.
Blant annet å kjøpe inn:

Abonnementsbestilling: sklep.swiatmotocykli.pl

You may also like

Leave a Comment