Home » Når kommer Arkadiusz Milik tilbake til spillet? Fernando Santos vil ikke være fornøyd

Når kommer Arkadiusz Milik tilbake til spillet? Fernando Santos vil ikke være fornøyd

by Gunnar Garfors

Arkadiusz Milik kommer tilbake til fotballen i begynnelsen av april, opplyser La Gazzetta dello Sport. Juventus-spissen pådro seg en hamstringskade i januar. Milik er en annen polsk fotballspiller som nylig har hatt helseproblemer.

Milik pådro seg skaden i slutten av januar. Det var opprinnelig planlagt at han skulle være ute i to uker, men helseproblemene viste seg å være mer alvorlige enn først antatt. I begynnelsen av mars kom polakken tilbake til treningsstudioet for timer. Imidlertid brakte Juventus-manager Massimiliano Allegri dårlige nyheter til polske fans. Milik får ikke spille i mars, noe som betyr at han går glipp av kommende landslagskamper.

SE OGSÅ: Marerittaktige nyheter! En annen representant vil ikke spille i kvalifiseringen?

– Milik vil komme seg etter landskampspausen, sa Allegri.

Fernando Santos har stor hodepine før starten av kvalifiseringen til EM 2024. Krystian Bielik eller Kamil Glik spiller neppe i oppgjørene med Tsjekkia og Albania. Prestasjonen til Robert Lewandowski, som pådro seg en skade i forrige kamp mot Almeria, er også i tvil. Det er en sjanse for at han vil komme seg til marsmøtene.

Arkadiusz Milik spilte sist i en 2-0-ligakamp mot Monza i slutten av januar. Denne sesongen spilte han 23 kamper for Torino-klubben, og scoret åtte mål. Han har representert Polen 67 ganger. Han har scoret 16 mål for laget. På det siste verdensmesterskapet spilte han tre kamper.

Polen starter sine EURO 2024-kvalifiseringskamper i Praha 24. mars, hvor de skal spille mot Tsjekkia. Foruten tsjekkerne er Polens rivaler Albania, Færøyene og Moldova.

PSZ, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment