Home » når Luc Alphand og Philippe Lellouche inviterer kandidater fra «Koh-Lanta».

når Luc Alphand og Philippe Lellouche inviterer kandidater fra «Koh-Lanta».

by Peter Østbye

FIGARO LIVE – Den tidligere verdensmesteren og skuespilleren åpner den nye og åttende sesongen av RMC Découverte-showet med Laurent Maistret og Claude Dartois, de siste finalistene i eventyrspillet TF1, som er mistenkt for juks.

«Top Gear» sesong 8 starter denne onsdagen klokken 21:05 på RMC Découverte. Fra Andalusia til Norge har Philippe Lellouche, Bruce Jouanny, Luc Alphand og Le Tone reist for å teste alle typer kjøretøy. En mer bilfokusert sesong med færre gjester. «De siste tre sesongene hadde vi skiftet mer mot underholdning. Vi har vært litt skarpe på bilinfo til tider« erkjenner den historiske programlederen Philippe Lellouche på buzz-TVen.

» LES OGSÅ – Claire Borotra: «Alt er falskt, du må slutte å se «Koh-Lanta»!»

Blant denne sesongens gjester er Bixente Lizarazu, François Allain, tidligere Formel 1-fører Jacky Ickx og hans datter Vanina. Vanskelig å ønske nåværende Formel 1-førere som Charles Leclerc eller Pierre Gasly velkommen. «Du har et vanvittig program: 22 Grand Prix, til og med 23 med Russland. De sykler hver uke« forklarer du oss Luca Alphahand som begynte i Top Gear i 2020.»Den andre begrensningen er produsentkontrakter. En Lewis Hamilton kunne ikke kjøre noen annen bil enn Mercedes», understreker den tidligere skiverdensmesteren. ønsket gjest? Tom Cruise uten å nøle med å gjengi stuntene til Umulig oppdrag.

Hva med dine favorittbiler for sesongen? Philippe Lellouche, som allerede eier en Porsche, er definitivt vunnet av det tyske huset. «Jeg er ikke en fan av elbiler, men den elektriske Porsche Gran Turismo er ikke dårlig. Akselerasjon sender couscous! Vi holder oss til setet«, han sier. «745 hk!husker Luc Alphand, hvis favoritt er nye Ferrari SF 90 med 1000 hk. «Utrolig utseende og teknologi. Det er en bil som er delvis elektrisk og delvis termisk. Fabelaktig«. Kostnader for kjøretøyet: en halv million euro.

«Produksjonen av «Koh-Lanta» må rett og slett gjøre jobben sin»

Philippe Lellouche

I den første episoden, som sendes onsdag 30. mars, finner scenen sted i Alpes-de-Haute-Provence. Tre deltakere fra Koh-Lanta: The Legend er invitert til å dømme to SUV-er. Claude Dartois, Laurent Maistret og Loic Riowal. De to første er finalistene til sistnevnte All Stars og er først og fremst mistenkt for å være en del av sesongens juksemakere. Ingen mangel på «Top Gear», snarere tvert imot.

LES OGSÅ – «Koh-Lanta»: Claude Dartois anklaget for «hevn»

«Vi bryr oss ikke, vi jukser hele tidensvarer Philippe Lellouche. «Top Gear er et jukseshow! Fusk er tillattHan la til at filmingen for programmet fant sted før Koh-Lanta ble sendt og dermed før den påståtte svindelen ble avslørt. «Det er ingenting ved det som sjokkerer meg.», flere nyanser som skuespilleren er vant til brettene. «Vi guttene sulter i hjel på en øy. Hvis de noen gang får en sjanse til å spise noe… Det er produksjonen som bare må gjøre jobben sin« tror han fortsatt.

You may also like

Leave a Comment